Çorum'a 18 tabip atandı

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum'a 18 yeni tabip ataması yapıldığını bildirdi.

24 Ekim 2016 Pazartesi 16:59
 Çorum'a 18 tabip atandı

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum'a 18 yeni tabip ataması yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Ceylan'ın verdiği bilgiye göre; 71. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası sonucu Çorum'a 18 doktorun ataması yapıldı.

Ceylan, Çorum Merkeze 3, Alaca'ya 1, İskilip'e 8, Kargı'ya 1, Osmancık'a 2, Sungurlu'ya 3 adet olmak üzere toplam 18 tabibin görevlendirildiğini açıkladı.

Bu kapsamda; Alaca Devlet Hastanesi'ne; 1 tabip, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne; 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 göz hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı, 1 ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi'ne; 1 iç hastalıkları uzmanı, Osmancık Devlet Hastanesi'ne; 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 noroloji uzmanı, Sungurlu Devlet Hastanesi'ne 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 radyoloji uzmanı, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; 2 acil tıp uzmanı, 1 plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı olmak üzere toplam 18 tabibin ataması yapıldı.

Milletvekili Ceylan, sağlık kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni atamalar yapılması için gayret göstermeye ve sorunları takip etmeye devam edeceklerini söyledi.

 


Son Güncelleme: 24.10.2016 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.