‘Çorum’da hemşehricilik güçlenmeli’

Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Kent Konseyi...

04 Şubat 2015 Çarşamba 16:14
 ‘Çorum’da hemşehricilik güçlenmeli’

M. ALİ CEYLAN

Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kent Konseyi yöneticileri Ayhan Boyraz, Halil İbrahim Aşgın, Osman Yüztgenç, Kadın Meclisi Başkanı Şaheste Uçar ve Nuran Hakyemez'in de katıldığı heyeti, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu ve partililer karşıladı.


Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, siyasi partilerin konseyin doğal üyeleri olduğunu belirterek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


MHP'nin yeni oluşturulan yönetimini kutlamak ve konsey hakkında bilgi vermek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Candan, "Siyasi partiler bizim doğal üyemiz. Belediye öncülüğünde kurulan Kent Konseyi şehrin bütün siyasi partileri ve STK'ları ile iletişim içinde olmaya özen gösteriyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ilgili desteklerinizi bekliyoruz. Toplumun bütün kesimlerine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hemşehricilik duygusunu geliştiren çalışmalarla ilimizdeki sosyal hayatı daha da canlı kılmak istiyoruz. 3 Mart'ta yapacağımız toplantımızda sizleri de aramızda görmek isteriz." dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Bekir Çetin ise, Çorum'da hemşehriciliğin kuvvetli olmadığını belirterek, "Geçmişte yaşanan Çorum olaylarından dolayı daha kuvvetli bir hemşehriciliğin olması gerekiyor. Konsey toplantısına katılmaktan bizler de memnun oluruz." diye konuştu.




Son Güncelleme: 04.02.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165