Çorum'dan rekor oy çıkaracağız

AK Parti iftarında gündem Gazze oldu

22 Temmuz 2014 Salı 14:30
Çorum'dan rekor oy çıkaracağız

AK Parti Kargı İlçe Teşkilatı tarafından Kargı Belediyesi Kültür Salonunda iftar programı düzenlendi.


İftara  AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Rumi Bekiroğlu, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çorum’un tanınmış iş adamlarından Mustafa Yağlı, Fikret Hışıroğlu ve Timur Cevher ile partililer katıldı.


İftarda gündem Gazze oldu


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Türkiye’nin yoğun bir gündemle karşı karşıya olduğunu söyledi. Şen, “Ülkemiz, İslam Alemi ve tüm dünyada hepimizi ilgilendiren önemli olaylarla karşı karşıyayız. Bunlardan bir tanesi İsrail’in Gazze’ye yönelik olarak düzenlediği kanlı işgaldir. Gazze’de yaşananlar hepimizin yüreğini burkuyor. Orada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.


Ülkemizde ise 10 Ağustos’ta demokrasi tarihimize ilkleri ekleyecek bir Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçim yalnızca bizim için değil tüm İslam Alemi için önemli. Başbakanımızı Köşk’e çıkarmak için çok çalışmalı, geçtiğimiz yıldan bu yana aleni bir şekilde bu seçimlere ket vurmaya çalışanlara ve bizi bir türlü anlamayan Batı Dünyası’na gereken cevabı vermeliyiz. Ben tüm teşkilatlarımız olarak bu konuda elimizden geleni yapacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.


‘Erdoğan bir dünya lideri’


İftara katılımın yüksek olmasından çok memnun belirten AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, “Ramazan ayını vesile kılıp iftar yemeği programımızda vatandaşlarımız ile bir araya gelmek çok güzel. Muhteşem bir kalabalık inşallah bu dostluğumuz,kardeşliğimiz her daim böyle devam eder” dedi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Kavuştu, “Malumunuz önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 3 aday var. 3 adayın içerisinde baktığımız zaman bu memlekete en çok hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağınıza inanıyorum. Çorum’un en ücra köşesinden merkezine kadar her yerde bu hizmetlerde imzası vardır. Şehrimizin 12 yıl önceki hali ile şuan ki durumu arasında dağlar kadar fark var ve bunda Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sizlerden destek istiyoruz. Teşkilatlarımız adına Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapmak adına elimizden gelen gayreti göstermeyi arzu ediyoruz. Sayın Başbakanımızın dünya lideri olduğunu hepimiz görüyoruz. Dünyada Recep Tayyip Erdoğan gibi başka bir lider yok. Başbakanımız gibi mazlumlara sahip çıkan başka bir lider yok. Şunu da söylemek isterim. Filistin’deki kardeşlerinizi unutmayınız. Yahudi zulmü altındaki kardeşlerinizi unutmayınız. Onlar içinde dua ediniz. Biz burada iftar vaktinde yemek yerken onlar orada bombalar altında kalıyorlar. Orada ki kardeşlerimizi de dualarınızda unutmayız” dedi.


Ceylan iddialı konuştu


AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kargı İlçe Teşkilatı’nca düzenlenen iftarda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir zaman kaldığını ve bu zamanı çok iyi değerlendirip çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Ceylan, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Bizde bu zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Ramazan ayı dolayısı ile çalışmalarımıza akşamları iftardan sonrada devam ediyoruz. Gündüzleri de çalışıyoruz. Yani şunu diyebilirim ki gece gündüz dur durak bilmeden çalışıyoruz. Çünkü amacımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çorum’dan, adayımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e rekor bir oy çıkartmak. Kargı’da da gerçekten olumlu güzel tepkiler alıyoruz. İnşallah bu güzel söylemler sandığa da yansıyacak” dedi.




 

Son Güncelleme: 22.07.2014 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165