Çorumlular Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu CHP Lideri Kılaçdaroğlu'nu ziyaret etti.

12 Ekim 2018 Cuma 12:05
Çorumlular Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları ve İzmir temsilcileriyle beraber, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Çorum HDF yöneticileri, Kılıçdaroğlu'yla CHP Genel Merkezi'ndeki ofisinde yaklaşık 30 dakika görüştüler .Görüşmeye, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretten çok memnun kaldığını belirten Emir, “Toplantı esnasında; federasyonumuzun bugüne kadar yaptığı ve yapacağı projeler hakkında kendisini bilgilendirdik. Ankara’da Anadolu kültürünü yaşatmanın önemine değindik. Çorum ekonomisinin, tarihinin ve kültürel değerlerinin tanıtımının yeteri kadar yapılmadığı, Dünya Mirası olan Hattuşa'nın %4'ü kazılmış olmasına rağmen, hala hak ettiği değeri görmediğine dair görüş birliğine vardık” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da, “Ben de Hattuşa'yı ziyaret ettim, orada çok büyük bir tarih yatıyor, herkesin bu kültür mirasını görmesi ve bu mirasa sahip çıkması gerektiğine inanıyorum.”diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun bundan sonraki etkinlikler ve projelerde birlikte olmalarını talep eden Konfederasyon Genel Başkanı Emir,”Sayın Kılıçdaroğlu'nu, 25 Ekim 2018 tarihinde, Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenleyeceğimiz Fuat İnan ‘Umutluyuz’ Konserine davet ettik" dedi.

Çorum HDF Çocuk Konseyi Başkanı Elif Sude Deniz, Kılıçdaroğlu’na Hitit Güneşi logosunu takdim ederken, Çorum HDF Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Yıldız, Çorum’un yöresel lezzeti olan leblebiyi; Çorum HDK İzmir Temsilcisi Yeliz Tunç ise, el emeği göz nuruyla hazırlanan süs eşyasını takdim etti.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, Çorum HDF'lilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

TUNCAY ÖZKAN ZİYARETİ

Çorum HDF heyeti daha sonra, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı ziyaret etti. Çorum HDF'lileri, çok samimi bir şekilde karşılayıp ağırlayan Özkan, Çorum HDF'lilerle 20 dakika görüştü.

Ülkenin zor günlerden geçtiğini söyleyen Tuncay Özkan, "Her ne olursa olsun, geleceğimiz olan yavrularımız, bayrağımız ve ülkemiz için yılmadan hep birlikte mücadele edeceğiz, etmek zorundayız" dedi.

Son Güncelleme: 12.10.2018 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.