‘Çorum’u aydınlık yarınlara taşıyacağız’

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:46
 ‘Çorum’u aydınlık yarınlara taşıyacağız’


SUNGURLULULAR CERİTOĞLU’NU BAĞRINA BASTI


AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu ilçesine bağlı Sarıkaya, Çamoluk, Büyükpolatlı ve Çiçeklikeller ve köylerinde düzenlenen yağmur ve şükür duaları ile şenliklere katılan kadın milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu’nu vatandaşlar bağrına bastı.

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve partililerinde eşlik ettiği ziyaretlerde büyük bir sevgi gösterisi ile karşılaşan Ceritoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet etti. 7 Haziran seçimleri için partisine destek isteyen Ceritoğlu, özellikle kadınların gösterdiği ilgi karşısında memnun kaldı.

AK Parti ile birlikte Türkiye’de güven ve istikrar ortamının hakim olduğunu dile getiren Ceritoğlu, Türkiye’yi ve Çorum’u AK Parti ile aydınlık yarınlara taşıyacaklarını kaydetti.

Sungurlu’nun 2002 yılından bugüne kadar hep AK Parti’ye sahip çıktığını ve destek verdiğini dile getiren Ceritoğlu, AK Parti iktidarında Çorumlu çiftçilere sağlanan destekler ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

AK Parti7nin seçim beyannamesinde bulunan bazı projeler hakkında da açıklama da bulunan Ceritoğlu, “322 milyon TL’lilik Tarımsal İsleme ve Bilgi Sistemi Projesi (TARBİL) ile rekolte, kuraklık tahmini ve iklim değişikliğini izleme imkanı olacak. Kırsal kesimde yıllardan beri süregelen içme suyu ve yol sorunlarının ortadan kaldırılmasını amaçlayan KÖYDES, projesine başlangıcından bugüne kadar toplamda 9.6 milyar TL ödenek tahsis edildi. Önümüzdeki dönemde kırsal kalkınma perspektifiyle proje geliştirilerek uygulanmaya devam edilecektir” dedi.

Sungurluluların AK Parti’ye verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceritoğlu, “Sadece Sungurlu’da değil AK Parti’ye gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var. Ziyaret ettiğimiz köylerde, görüştüğümüz vatandaşlarımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Bizde milletimize, Sungurlumuza, Çorum’a layık olmak için, gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


CERİTOĞLU’NDAN FABRİKA ZİYARETİ


AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında fabrikalara ziyaretlerde bulundu. 

AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz ve partililerle Çorum’daki çeşitli fabrikaları ziyaret eden AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, ziyaret ettiği sanayi kuruluşlarında hem çalışmalar hakkında bilgi aldı, hem de fabrika çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte sanayicilere yönelik çıkardığı teşvikler ve yaptığı yasal düzenlemelerle iş dünyasının önünü açtığını söyledi.

AK Parti ile ekonomideki büyümenin her geçen yıl arttığını dile getiren Ceritoğlu, “Bu istikrar ortamından sanayicilerimiz memnun. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı da beraberinde getirdi. Krizlerin yaşandığı dönemleri unutmadık. Onun yükünü hepimiz çektik. Bugün geldiğimiz nokta ortada. AK Parti demek aş demek, iş demektir. Yapılan yatırımlarla birlikte Çorum üreten, ürettiğini dünyaya pazarlayan bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. İhracıtımız son 12 yılda 10 kat artarak 26 milyon dolardan 252.5 milyon dolara ulaştı. Farklı düzeylerdeki yatırımcılara verilen debteklerle Çorum dış ticaret hacminde büyük artış sağlandı. Pazardaki çeşitlilik hem üreticinin hem tüketicinin yüzünü güldürüyor ” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 25.05.2015 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.