'Çorumun her sokağında AK Parti'nin izi olacak'

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, merkezde Mahalle başkanlarıyla birlikte üyeleri güncelleme gibi çok önemli bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

18 Şubat 2016 Perşembe 09:49
'Çorumun her sokağında AK Parti'nin izi olacak'

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, merkezde Mahalle başkanlarıyla birlikte üyeleri güncelleme gibi çok önemli bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç yaklaşık bir haftadır süren üye bilgileri güncelleme çalışmasını sürdürüyor. Yaklaşık Çorum Merkezde 55 bin üyesi, 14 Mahalle,1 Belde,200 Köy bulunan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nda, Mahalle Başkanları  tarafından önemli bir çalışma yürütülüyor dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, “Çorum Merkezde 14 Mahalle,200 Köy,1 Beldemiz var.Sayısı 55 bin 700 üyesi bulunan üyelerimizi tek tek evlerinde ziyaret ederek ve bulamadıklarımızı arayarak, üyenin iletişim bilgilerini sağlıklı bir şekilde yerine getireceklerini söyledi. Telefonu ve adresi değişmiş olan üyelerimizden yeni bilgilerini alıyoruz. İlgisi ve bilgisi bulunmayan üyelerimizi yeniden değerlendiriyoruz.Teşkilatımıza bağlı Mahalle başkanlarımız, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve mahalle başkanlarımız ile birlikte bu çalışmayı 31 Mart'a kadar devam edeceğiz. Şuan bize gelen bilgiler arasında 4.900 Üyemiz nakil yoluyla Çorum dışına giden üyelerimiz var.  AK Parti’ye üye olmak isteyen vatandaşlarımızın da partiye kaydını gerçekleştiriyoruz.”dedi.

Anaç; “Merkez İlçe Teşkilatı olarak bu çalışmalar sürerken tabi diğer yandan taziye ziyaretleri ve umre ziyaretlerimizi de gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Biz seçimden seçime sahaya çıkan bir parti değiliz. Bu nedenle önümüzdeki süreçte seçimden çok daha fazla aktif olacağız. Çorumun her sokağında AK Parti'nin izi olacak" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.02.2016 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.