Çukuröz’e giysi yardımı

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığı, 28 evin tamamen yandığı Bayat’ın Çukuröz köyüne giyecek yardımı yaptı.

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:54
 Çukuröz’e giysi yardımı


AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanlığı, 28 evin tamamen yandığı Bayat’ın Çukuröz köyüne giyecek yardımı yaptı.


Kadın Kolları tarafından hayırsever vatandaşlardan toplanan giyecekler önceki gün AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Nilgün Polattaş, Adife Kanar ile AK Parti Bayat İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Aktaş tarafından köydeki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere köy muhtarına teslim edildi.


AK Parti Kadın Kolları Başkan Vekili Nilgün Polattaş, yaşanan afetten dolayı geçmiş olsun dileklerini iletirken, “Can kaybının olmaması sevindiricidir, görüyoruz ki devletimiz ve milletimiz seferber olmuş, mağduriyetin giderilmesi için gereken her şey en kısa sürede yapılmıştır. Devletimiz köy halkının yanındadır. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah böyle felaketleri bir daha yaşatmasın.” dedi.




Son Güncelleme: 26.11.2014 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.