Cumhur İttifakı istikbalimiz

MHP Milletvekili adayı Mehmet Akif Aras, Laçin'de seçim turu yaptı

26 Mayıs 2018 Cumartesi 02:09
Cumhur İttifakı istikbalimiz

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmaları kapsamında Laçin’i ziyaret etti.

Aras, Milletvekili aday adayları Fikret Aktağ ve Av. Turan Kalıpçı ile il ve merkez ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler kapsamında ilk olarak parti teşkilatına gitti. Laçin Teşkilat yöneticileriyle görüşen Aras, ardından da esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın ilgisiyle karşılanan Aras, daha sonra ise Laçin Mal Müdürlüğü, İlçe Kaymakamı, Emniyet Amirliği, ve Laçin Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında özellikle de Cumhur İttifakı konusunda bilgileri paylaşan Aras, “Cumhur İttifakı Türkiye’nin kader seçimlerine mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır” dedi.

Gelecek özlemlerini gerçekleştirerek hayat gerçeği yapacak, huzur, refah, istikrar ve istikbal arayışlarına rehberlik edecek yönetim yapısının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğuna vurgu yapan Aras, “Egemenliğinden asla kuşku duymadığımız büyük Türk milleti 16 Nisan 2017’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni halkoylaması vasıtasıyla kabul etmiş, istikbalinin rotasını bizzat çizmek suretiyle husumet dalgasını iradesiyle kırmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhuriyet tarihimizin üçüncü ve ilelebet var olmasını temenni ettiğimiz milli birlik ve dayanışma evresidir” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.05.2018 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165