Cumhur İttifakı'nda kucaklaşacağız

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, TÜRKAV'ı ziyaretinde Cumhur İttifakı'nda kucaklaşacakları mesajını verdi. Aras, Gün Sazak'ın örnek bir devlet ve siyaset adamı olduğunu belirtti.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 01:00
Cumhur İttifakı'nda kucaklaşacağız

MHP 27. Dönem Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Türkiye kamu Çalışanları Vakfı Şubesi7ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, üç hilalde uzlaşıp Cumhur İttifakı’nda kucaklaşacaklarını söyledi.
İşte Aras’ın o açıklaması
ÜÇ HİLAL’DE UZLAŞACAK, CUMHUR İTTİFAKI’NDA KUCAKLAŞACAĞIZ 
“24 Haziran’da Türkiye ‘Al Bayrak Sistemi’nde buluşacak, ‘Üç Hilal’de uzlaşacak, ‘Cumhur İttifakı’nda kucaklaşacaktır. 24 Haziran Türkiye’nin kader anı, tünelden önceki son çıkışıdır.
Geride kalan yıllarda, mükâfatı çile, madalyası yara, armağanı şehadet olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Türkiye’nin geleceğinde artık tam ve kesin söz sahibi olacaktır.
Emperyalist ve muhasım odaklar ülkemizi köşeye sıkıştırmak istiyor. Milletimizden intikam almak için fırsat kolluyorlar. Türklükle kapanmamış hesaplarını görmek için sipere yatıyorlar.
Siyaseti kullanıyorlar. İşbirlikçilerini tembihliyorlar. Ekonomik tetikçilerini devreye sokuyorlar. Küresel baskı ve dayatmalarla sonuca gitmeyi umuyorlar. Her tarafımız çevrelenmiştir. Eşkıya teyakkuzdadır. Hıyanet tetiktedir. Kerkük hüzünlü, Kudüs işgal altındadır.
TÜRK İSLAM BELDELERİ HÜSRAN YUMAĞINDA
Türk ve İslam beldeleri hüsran yumağındadır. Teröristler, Türk ve Türkiye düşmanları tedavüldedir.
Özellikle son 10 yıldır süregelen, devamlı ağırlaşan, devamlı derinleşen vahim bir operasyon süreciyle Türkiye’nin zehirlenmesi, milli birlik ve dayanışma ruhunun zedelenmesi hedeflenmektedir. Terör örgütleri bu maksatla öne çıkarılmaktadır. Bölgesel ve küresel senaryolar Türkiye’nin sırtını yere getirmek için sahnededir.
Sanal darbe davalarıyla denediler, başaramadılar. Gezi olaylarıyla denediler, başaramadılar. Çukur ve hendek terörüyle denediler, başaramadılar. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsüyle son kozlarını oynadılar, yine başaramadılar. Ancak zalimler dur durak bilmiyor. Hainler fren tutmuyor. Sınırlarımızın dibinde terör devleti kurmak için başlatılan karanlık ve kahredici mesai halen sürüyor.
HAÇLI EMELLERİ TÜRK MİLLETİYLE HESAPLAŞMA PEŞİNDE
PKK-FETÖ-IŞİD-PYD-YPG-DHKP-C birbiriyle paslaşıp Haçlı emellerini canlı tutuyorlar. Amaçları Türk milletiyle hesaplaşmak, tarihi ve kanlı Şark Meselesi’ni canice tamamlamaktır Vatanımıza çöreklenmek, bizi birbirimize düşürmek için her yolu deniyorlar.
15 Temmuz’da son iki asrın en vahşi işgal girişimlerinden birisine maruz kaldık. Neredeyse Mondros şartlarına sürükleniyorduk. Neredeyse yeni bir Sevr melanetini yaşayacaktık. Türkiye yutulacak, Türk milleti iç savaş ve kargaşaya mahkûm edilecekti. FETÖ, zalimlerin namluya sürülmüş kurşunuydu, nihayetinde üzerimize ateş yağdırdı. 251 vatan evladı şehit düştü. 2 bin 194 vatan evladı gazi oldu. FETÖ, PKK gibi proje terör örgütüdür. Maalesef yıllar içinde devlet ve toplum hayatına kademe kademe yerleşmiş, yuvalanmıştır. Kaleyi içten düşürmek isteyen küresel vandallık; dinsiz, imansız, vatansız, iblis terör örgütünü silah gibi kullanmıştır.
15 TEMMUZ’DA BAŞARAMADILAR, AMA VAZGEÇMEDİLER
15 Temmuz’da netice alamadılar, çünkü Türk milleti kutlu bir ayaklanışla, muazzam bir dirilişle tanklara, toplara, mermi ve bomba fırlatan helikopterlerle uçaklara göğsünü gerdi. İşgal planları yerle yeksan edildi. Hain ve hasmane niyetler bitti mi, elbette hayır. Vazgeçtiler mi, elbette asla. Zaaf anımızı bekliyorlar. Yumuşak karnımızı yokluyorlar, rehavetimizi gözlüyorlar.
MESELE MİLLİ BEKAMIZI KORUMA MESELESİ
Mesele vatan meselesidir. Mesele bağımsızlık meselesidir. Gerçekten mesele milli bekamızın korunmasında düğümlenmektedir. Ya devlet başa ya kuzgun leşe diyeceğiz.
Ya var olacağız, ya da mezarımızı kazacağız. Ya olacağız, ya da yok olacağız. Artık başka çare ve seçenek kalmamıştır.
Mermi sandıklarından yapılmış minberlerde edilen dualarla, isli gaz lambalarının altında alınan ve sararmış kâğıtlara yazılan kararlarla, iman varsa imkân da vardır diyen muhteşem asaletle, zillet karşısında millet şerefiyle hareket eden mücadele ahlakıyla bu aziz vatan korunmuş, kurtarılmıştır.
Çarıksız kalınsa da yarınsız kalınmadı. Aşsız, işsiz, ekmeksiz kalınsa da istiklale leke sürdürülmedi. Kafanızı çevirip bakınız Çanakkale’ye bunu görürsünüz. Bakınız Sakarya’ya, Dumlupınar’a aynısını fark edersiniz.
TÜRK TARİHİNİN HAKLARINI SAVUNUYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi Türk tarihinin haklarını savunuyor. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin ruh kökünü, öz değerlerini, milli kimliğini çiğnenemez namus sayıyor.
Bu maksatla, 15 Temmuz sonrasında milli birlik ve beraberlik hukukunun hâkim ve hadim olmasını arzu ettik. Normalleşme sağlanasıya, huzur ve istikrar temin edilesiye kadar verdiğimiz sözlerden, gösterdiğimiz sağlam duruştan caymama iradesini ispatladık.
Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyoruz. Biz bu ülkeyi, bu vatanı, bu milleti karşılık beklemeden, ödül, iltifat ummadan sevdik.
Sevmekten de yorulmayacağız, gönülleri kazanma mücadelemizden sapma göstermeyeceğiz.
Kimsesizlerin sesi, mazlumların sözü, garibanların eli, masumların nefesi, mağdurların yumruğu olacağız.
Başaracağız, başaracağız, Milliyetçi Hareket Partisi’ni 27.Dönemde TBMM’de çok daha güçlü, layık olduğu sözü geçen bir mevkie mutlaka taşıyacağız.”

GÜN SAZAK ÖRNEK DEVLET VE SİYASET ADAMIYDI
MHP Milletvekili Adayı ülkücü şehit Gün Sazak’ın vefat yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada da, Gün Sazak’ın örnek devlet ve siyaset adamı olduğunu bildirdi.
Aras, açıklamasında şöyle dedi; “Adayı İnancı, imanı, kararlılığı ve cesaretiyle bir devre damgasını vurmuş olan ülkü davasının nadide şahsiyetlerinden merhum Gün Sazak Bey'in şehit edilişinin üzerinden 38 yıl geçmiştir.
Büyük Dava Şehidimiz Gün Sazak Bey, bir devlet adamı olarak, kamu yönetiminde yozlaşmaya karşı büyük bir mücadele başlatmış; devlet hizmetlerinin bütün yönleriyle ve unsurlarıyla vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda verilmesi için çok önemli faaliyetler gerçekleştirmiştir.
Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yakın çalışma arkadaşı rahmetli Gün Bey, Türk devlet ve siyaset hayatında her an millete hesap vermeye hazır, dürüst bir yönetim anlayışını en iyi şekilde temsil etmiştir.
Başında bulunduğu Gümrük ve Tekel Bakanlığı’nda, yolsuzluğu, rüşveti, suistimali ve nemelazımcılığı asla hoş görmemiştir.
Merhum Gün Sazak Bey, Cumhuriyet tarihinde ilk defa şeffaf ve açık bir yönetim modelini uygulayarak, diğer konularda olduğu gibi kamu yönetimi alanında da çağdaşlarından çok ileri bir anlayış taşıdığını göstermiştir.
Kısa bir süre icra ettiği Gümrük ve Tekel Bakanlığı görevi süresince; karaborsacı, vurguncu, yolsuzluk simsarı ve rüşvetçilere göz açtırmamış, böylelikle aziz milletimizin iftiharını kazanarak, Milliyetçi Hareket'in ve Türk milliyetçilerinin yüz aklarından birisi olmuştur.
Gün Sazak Bey’in ortaya koyduğu millet menfaatinin en yüksekte olmasına yönelik çalışma tarzı aziz milletimizin teveccühü ve kalbi destekleriyle kısa zamanda bütün kamu yönetiminde dalga dalga yayılmıştır. Bu ahlaklı yönetim modeli, temiz toplum anlayışı Türk milletinin en büyük arzusu haline gelmiştir.
Uzantıları bu günlere kadar gelmiş olan hain ve kanlı eller böylesine büyük bir devlet ve dava adamını kendilerine hedef olarak belirleyerek; Türk milliyetçiliği davasına onulmaz bir yara açma çabasına girmişlerdi.
Gün Sazak Bey de ülküsüne bağlı, ilkelerine sadık bir dava adamı olarak; bu odakların alçakça saldırılarına maruz kalmış ve ne yazık ki kanlı bir pusu ile 27 Mayıs 1980 tarihinde şehit edilmiştir.
İLKELİ VE ÖRNEK BİR DEVLET ADAMIYDI
Bir dönemin milli vicdanı olarak Gün Sazak Bey'in elbette, devlet ve siyaset hayatındaki yeri doldurulamaz, değeri unutulamaz ve kıymeti vazgeçilemezdir.
Gün Sazak Bey; gerek devlet yönetiminde, gerekse de siyasi yaşamında, doğru bildiklerinden sonu ve sonucu ne olursa olsun vazgeçmeyen, inandıklarından taviz vermeyen, ilkelerinden şaşmayan mümtaz bir kişiydi.
O, Türk milletini ilelebet huzur, güvenlik, esenlik, şeref ve haysiyetle yaşatma konusunda söz birliği etmiş olan Türk milliyetçilerinin fedakâr ve feraset sahibi bir ferdiydi.
Bu itibarla Türk milliyetçilerinin; inanç ve idealleri uğruna gözünü kırpmadan Hakka yürüyen Gün Sazak Bey ve ülkü şehitlerinin aziz hatıralarını, artan bir şuurla yaşaması ve gelecek nesillere aktarmasının gerekliliği ortadadır.
Kolay ve çabuk elde edilebilir günü birlik kazanımlar peşinde koşmayan, onurlu bir gelecek için büyük bir gayret ve azim gerektiğine inanan Türk milliyetçileri, Gün Sazak Bey'in örnek hayatı ve yeni nesillere model olacak yaklaşımlarıyla ne kadar haklı olduklarını bir kez daha ispat etmişlerdir.
GÜNÜMÜZDEKİ SİYASİLERE BAKTIKÇA ONU DAHA İYİ ANLIYORUZ
İçinde bulunduğumuz siyasal ortamın kriz ve gerilimlere çekildiği bu marazi dönemde, Gün Sazak Bey'in önemi, değeri ve sahip olduğu erdemi daha iyi anlıyoruz.
Türk devlet ve siyaset hayatında her an millete hesap vermeye hazır, liyakatli, dürüst ve şeffaf yönetim anlayışını temsil eden, yolsuzluğa, haksızlığa, hırsızlığa ve her türlü düzenbazlığa dur diyen başı dik alnı açık, karakterli ve yürekli siyasilerin çokça olduğu bir gelecek ümit ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Eski Gümrük ve Tekel Bakanımız Gün Sazak Bey’i sonsuz minnet ve şükranla anıyor, Cenabı-ı Allah'tan rahmet diliyorum.”

Son Güncelleme: 28.05.2018 01:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.