Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan

MHP İl Başkanı Aras, Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi

20 Nisan 2018 Cuma 20:27
Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi’nin bir an önce devreye girmesi gerektiğini bildirdi.

 Aras, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yüksek risk altında olduğunu, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin milli iradeyi işaret ettiğini, demokrasilerde seçimin tazelenme ve yenilenme anlamı taşıdığını, seçimle ülkenin önünün açılacağını, millet iradesinin 24 Haziran’da tecelli edeceğini belirterek, “Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan.” dedi.

İşte o açıklama;

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerinde fitne üreten, dedikodu imal eden, kriz ve kaos çağıran yerli ve yabancı mihrakların faaliyetleri artmıştır. Bölgesel risk ve tehlikeler çoğalmıştır. Gittikçe zorlaşan kaotik ve karmaşık bir yapı ortaya çıkmıştır.

Emperyalistler, Suriye odaklı 3’üncü dünya savaşı senaryosunu sınırlarımızın dibinde yazmaya başlamışlardır. Terör saldırıları kesintisiz, aman vermeksizin sürmektedir.

Milli güvenliğimize yönelik karanlık senaryolar, yeni saldırı planları devrededir. Ülkemiz aleyhine kurgulanan siyasi ve ekonomik operasyonlar ivme kazanmaktadır.

TÜRKİYE YÜKSEK RİSK ALTINDA

Döviz, faiz, sıcak para üzerinden Türk milleti ambargoya alınmaktadır. Türkiye yüksek risk ve tehditlerin ortasında yer almaktadır. Ana muhalefet partisi CHP, yanına yöresine aldığı ipsiziyle sapsızıyla, PKK’sıyla FETÖ’süyle, HDP ve diğer rejim ve millet muhalifleriyle komplo peşindedir.

Devleti kurduğunu söyleyen CHP, siyasi köklerinden savrulup devlete kafa tutmak, daha vahimi devleti sokakta eritmek için kolları sıvamıştır. Karşımızda sokaklarda oturan bir ana muhalefet vardır. CHP’li yöneticilerin PKK’lılara methiyeler düzmesi de siyasi kopuş ve dağılıştır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen hayata geçmeden, malum ve melun odaklar tarafından; devamlı yargılanmakta, karalanmakta, hasar alması için eşzamanlı, eşanlı faaliyetler yürütülmektedir.

LİDERİMİZ MİLLİ İRADEYİ İŞARET ETTİ

Liderimiz Devlet Bahçeli, Türkiye’nin bu ağırlığın altında daha fazla kalamayacağını, 3 Kasım 2019’a kadar sabırla dayanmasının zor olduğunu 17 Nisan 2018 tarihinde TBMM Grup Toplantısında ifade etmiştir.

3 Kasım 2019’a kadar istikrar ve denge halinde ulaşılmasının her geçen gün zorlaştığını, seçim sürecine giden yolda toplumsal, ekonomik ve siyasi dinamikleri etkileyen çok sayıda menfi faktörün yeşermekte olduğunu söylemiş, Türkiye’nin bekası açısından Cumhur İttifakı’yla hâsıl olan millî mutabakatın titizlikle korunması, hedeflerine varmasının elzem olduğunu ifade etmiştir.

Türkiye’nin bölgesel ve uluslararası ilişkileriyle bunların sosyal, siyasal ve askerî yansımaları, ekonomik göstergeler ve hükümetin bu kapsamda alacağı tedbirler, siyasi dengeler ve bunlarla doğrudan ilişkili toplumsal dinamikler, uluslararası aktörler tarafından yönlendirilen denetimsiz göç trafiği, sosyal bünyeyi zora sokacak riskli nüfus hareketleri de bahse konu unsurlar arasında yerini almaktadır.

Liderimiz Devlet Bahçeli, gerekli uyum yasalarının süratle çıkarılmasının akabinde, Milliyetçi Hareket Partisi takdir ve tercih hakkını seçimlerin erkene alınmasından yana kullanacağını beyan etmiştir.

Bu işi daha fazla uzatmadan 26 Ağustos’ta erken seçim yapılmasını teklif etmiştir. Kaosa oynayanların oyunlarını bozmak için, buyurun gereğini yapalım demiştir.

Liderimizin erken seçim çağrısı, karşı karşıya bulunduğumuz durumlara karşı, Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi’ne geçiş suretiyle milletin hakemliğine başvurma çağrısıdır:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Liderimiz Devlet Bahçeli’yle yaptığı görüşme sonrasında ise 24 Haziran 2018’de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yapılması kararı çıkmıştır.

24 Haziran’da milletimiz sandığa gidecek, hükmünü verecektir.

DEMOKRASİLERDE SEÇİM TAZELENME VE YENİLENME DEMEK

Demokrasilerde seçim tazelenme, yenilenme, geleceğin özlem ve hedeflerine kilitlenme vesilesidir. Millet iradesi umuttur, huzurdur, ufuktur, uğurdur, uçurumları kapatacak çare ve çözüm vetiresidir. Her karanlığa bir hilal, her karamsarlığa bir hakikat, her kavgaya bir haysiyet aydınlığıyla mukabele ve misilleme kaçınılmaz zarurettir. Önümüzdeki sisli süreci, risk ve tehlikelerle çevrelenmiş engebeli süreyi, Türk milletinin lehine çevirmek, Türkiye için bir avantaja dönüştürmek siyaset kurumunun, sorumluluk sahibi milli vicdanların asıl görev ve ödevleri arasındadır.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILACAK

Türkiye’nin önü açılmış, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilebilmesi için demokratik yol haritası belli olmuştur. Türkiye’nin iç ve dış odaklı pek çok meselesi, üstesinden gelinmesi şart olan pek çok meşguliyeti vardır. Bunun için sandığa müracaat, millet iradesini harekete geçirmek büyük bir mecburiyettir. Sandıktan korkmak, seçimden kaygılanmak, demokrasinin erdemlerinden çekinmek sakat bir mantık, suçlu bir yaklaşımdır. Türkiye çok cepheden saldırı ve kuşatmaya uğramışken demokrasinin imkânlarına başvuru meşru, makul ve muvafık bir davranıştır.

 CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

 24 Haziran 2018 Pazar Günü; cumhurun dirilişine, Cumhuriyet’in doğruluşuna, Türk milletinin devasa seçimine sahne olacaktır. Geldiğimiz bu aşamada Türkiye kazanacak, istikbalimiz parlayacak, istiklal haklarımız bizzat Türk milleti tarafından güvenceye alınacaktır.

Seçim kararı milletimize, ülkemize, demokrasimize, siyasi partilerimize hayırlı olsun. Cumhur İttifakında Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

MİLLET İRADESİ 24 HAZİRAN’DA TECELLİ EDECEK

Gayret bizden takdir Türk milletinden, himaye ise Cenab-ı Allah’tandır. Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’dir, Türk milletinin ruh kökünden parlayarak doğmuştur. Önümüz hamd olsun açık, gelecek aydınlıktır.

 Millet iradesi 24 Haziran’da tecelli edecek, milletsiz siyaset yapanlar gerek dersi alacaklardır.  

 ÇORUM’DA HAZIRIZ, İDDİALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı olarak erken seçime hazırız. Şehrimizde iddialıyız. İnanç ve heyecanla milletimizle buluşacak, bu seçimin parlayan yıldızı olacağız.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin işaret ettiği şekilde seçim çalışmalarımızı yapacağız. Parti politikalarımıza ve ilkelerimize bağlı kalacağız. Üç hilali hak ettiği yere yükseltmek için varımızla yoğumuzla çalışacağız. Çorum’da Milliyetçi Hareket’i zirveye taşıyacağız.

Türk milliyetçilerinin bu kritik kavşak noktasında da belirleyici olduğu, demokrasi mücadelesinin ön saflarında yer aldığı yalın bir gerçektir.

Milliyetçi Hareket; Milli Duruştur, Şühedaya Vefadır, Millete Bekadır. Bizim varlık nedenimiz, gelecek hedefimiz budur. Biz Türkiye’nin bekası ve aydınlık bir geleceğe taşınması için yürüyoruz.

Milletin iradesine şaşı ve soğuk bakanları sandığın aleviyle yakacağız. Söz milletindir, karar milletindir, gelecek milletindir, tercih büyük Türk milletine aittir.

İnşallah Çorumlu hemşerilerimiz bu seçimi demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirecek, ihanete göz açtırmayacak, iradesini cumhurun yükseltilmesi istikametinde ortaya koyacaktır. 24 Haziran Pazar günü cumhurun dirilişine, Türkiye Cumhuriyetinin şahlanışına sahne olacaktır.”

Son Güncelleme: 20.04.2018 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-04-21 10:01:41

Yeni seçilen ÇORUM vekillerimizden;
ÇORUM İSKİLİP TOSYA DUBLE YOLUNUN yapılması
Çorum İskilip Çankırı duble yolunun açılmalı
İskilipe kapalı spor salonu, tiyatro salonu, sinema salonu vede gençlik merkezi, kadın sığınma evleri YOKTUR ihtiyaçtır
Kızılırmak'İn Kanallarla İskilip tarım arazileri sulaması nda kullanılmalıdır.
İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin açılışının gerçekleşmesi hasretle bekliyoruz.
İskilip Kalesi altında mağaralar çevresindeki evler kültür Bakanlığı tarafından restorasyonu sağlanmalı kale restorasyonu sağlanmalı.
Seyir terası yapılabilir kale veya yivlik kayasına.
İskilip yaylaları eğitim ve dinlenme tesisleri yapılabilir bu da bakanlıkların eğitim merkezleri yapılarak iç turizm canlanır.
İskilip içerisinden geçen çaylar KASTAMONU benzeri gibi dizayn edilmelidir.
Yüksek okulun kapasitesi artırılarak inşaati biten binaya öğrenci yerleşmesi sağlanmalı

Seçim geliyor neler VAAD EDİLECEK belkide askeri bir birlik yada Polis okulu açmak mı vader neler. Yatırım yol neler yoksa SABIR BEKLEYİMMİ DENİLECEK

Avatar
Gençlik 2018-04-21 08:14:31

Allah yolunuzu açık etsin Allah yar ve yardımcınız olsun. MHP bu devletin her zaman öz evladıdır..!

banner165