'Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor'

Güvenli Köyü Derneği Başkanı Hamza Ali Azman ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Suvacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

30 Ocak 2016 Cumartesi 16:19
'Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor'

Güvenli Köyü Derneği Başkanı Hamza Ali Azman ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Suvacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşma yapan Dernek Başkanı Hamza Ali Azman, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Türkiye’nin gidişatı iyi değil, birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’yi aydınlığa kavuşturmalıyız.” dedi.


 CHP İl Başkanı Hasan Suvacı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Köyünüzde yapabileceğimiz ne varsa olabilecek her sıkıntılarınızda yanınızda olacağız.” Diye konuştu.


‘AK PARTİ TEŞKİLATLARI ŞOV YAPIYOR’


Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan AK Parti teşkilatlarına da değinen Suvacı, AK Parti teşkilatlarının şov yaptığını söyledi.


Suvacı, konuşmasına şöyle devam etti:


“Köyünüzde yapabileceğimiz ne varsa olabilecek her sıkıntılarınızda yanınızda olacağız. Bağımsız ve hoşgörü içerisinde herkesi birbirine bağlayacak makam, insanları ayrıştırmak için her şeyi yapıyor. Cumhurbaşkanı sanki parti başkanıymış gibi hendek siyasetinden genel başkanımıza yükleniyor. Ayıp bir şey. Siz bunları yapıyorsunuz genel başkanımızda diktatör bozuntusu deyince kızıyorsunuz. Bunu da teşkilatlarına şov olsun diye genel başkanı şikayet ettiriyorsun. Şov yapmayın, bunlara kimse inanmaz. Cumhurbaşkanı yeminini bir tarafa bıraktı, bir siyasi partinin genel başkanıymış gibi siyaset yapıyor.


‘BİRLİK VE BERABERLİK DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ’


Gencecik fidanlarımız şehit oluyor. Teröre göz yumdunuz, çözüm süreci dediniz. PKK bu süreçte yapılandı. Terörle mücadele edilsin fakat bu gencecik fidanlarımız zamanında tedbir alınmadığından, yanlış politika izlenildiğinden ölüyor. Biz her gittiğimiz yerde, dostluk, kardeşlik diyoruz ama AKP’liler çok farklı şeyler söylüyorlar, insanları birbirinden ayırıyorlar. Biz dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik demeye devam edeceğiz. Bu devlette, hükümette bizim. Kanla kurduk biz bu cumhuriyeti. “

Ziyarette CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere'de hazır bulundu.



Son Güncelleme: 30.01.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.