Daha da güçleneceğiz

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, partisinin bundan sonra daha da güçleneceğini savundu

05 Temmuz 2018 Perşembe 19:48
Daha da güçleneceğiz

24 Haziran seçimlerinde iki ittifak vardı; Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı. Millet İttifakı'nda İYİ Parti ve Saadet Partisi 'İttifak bitmiştir' açıklamaları yaparken, Cumhur İttifakı'nın önemli bileşeni MHP, ittifakı güçlendirici açıklamalar yapıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, yeni sistemin yerleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


24 Haziran seçimlerinden önce hedefledikleri iki durumun gerçekleştiğini belirten Onan, bunlardan birincisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk turda yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi, ikincisinin de Cumhur İttifakının ve MHP'nin Meclis'te güçlü bir şekilde yer alması olduğunu vurguladı.
“MHP, ülkemizin siyaset tarihinde önemli bir yere sahiptir. Artık daha da güçleneceğiz. Yeni sistemin sağlamlaşması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diyen Onan, Çalışmalarımız, Cumhur İttifakı ruhu ve Yenikapı ruhu ile en iyi şekilde devam edecektir. İttifak seçimlere yönelik kurulmamıştır. Türkiye’nin sorunlarının çözülmesi açısından da devam edecektir. Çok büyük katkılar sunacağız.
Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de bu güne kadar bütün öngörüleri ve tespitleri doğru çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi bu öngörülerinin doğru ve haklı çıkmasıyla çok daha büyük güç kazanmıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek 2018-07-05 23:34:12

Ertuğrul Onan söylediklerine sen inanıyorsa bizleride inandırırsın.