Danıştay Başkanı’nı kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25 Temmuz 2013 Perşembe 17:46
 Danıştay Başkanı’nı kutladı

Uslu ziyarette, idari yargının önemli olduğunu, Danıştay'ın da 145 yıldır bu hizmeti yaptığını belirterek, 2 İdari yargı ihtiyaçları ve gelişmeyi de yakından izlemeli, yerindelik denetimi yerine sadece hukukilik denetimi yapmalıdır.  Hukukun üstünlüğünü sağlamak temel görev olmalıdır. Hukukun olmadığı yerde adalette olmuyor. Sisteme güven de olmuyor. Başkan olmanız nedeniyle sizin kutluyor, başarı dileklerimi sunuyorum." dedi.

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ise,  gösterdiği ilgi ve ziyaretten dolayı Uslu’ya teşekkür etti. Güngör, “Ülkemiz bir hukuk devletidir. Hukukun üstünlüğü esastır. Her anlamda esastır. Önemli olan vicdanlardaki hukuku kullanabilmektir. İnsanlık onuru bunu hak ediyor." diye konuştu.

Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu'nun 15 Haziran'da yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından yapılan ikinci seçimde Zerrin Güngör başkanlığa seçilmiş oldu.





Son Güncelleme: 25.07.2013 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165