'Darbeler eski Türkiye’de kaldı'

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Kurban Bayramının 2. günü Kargı’da partililerle bayramlaştı.

15 Eylül 2016 Perşembe 15:17
'Darbeler eski Türkiye’de kaldı'


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Kurban Bayramının 2. günü Kargı’da partililerle bayramlaştı.


Parti merkezinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde milletvekili Ceylan'ı,  Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve partililer karşıladı.


Ceylan, 15 Temmuz gecesinde, Fettullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) mensup askerler tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde, tüm yurt genelinde olduğu gibi Kargı ilçesinde de milli iradeye sahip çıkıldığı için teşekkür etti.

Partililere hitaben bir konuşma yapan Ceylan şunları söyledi:

"Halkımız milli iradeye sahip çıkmış, tüm dünyaya örnek olmuştur. Sandıkla gelen, sandıkla gider. Darbeler eski Türkiye'de kaldı. Sağ, sol gözetmeksizin herkes aynı çatı altında toplanarak darbeye hayır dedi. Sevgili hemşerilerim ülkemizin 15 yıl önceki durumu ile şu anki durumu aynı mı? Bugüne kadar eğitimden, sağlığa, alt yapılardan, üst yapılara kısacası yapılan yatırımlar saymakla bitmez.15 yıl önce bunlar hayal bile edilemiyordu. Allah devletimize zeval vermesin. Allah'ım birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin, bizlere her zaman ülkemize hizmeti nasip etsin, tüm halkımızın kurban bayramını kutlarım." (İbrahim Efe)



Son Güncelleme: 15.09.2016 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.