Darbelere hayır!

27 Mayıs Darbesi'nin şehitleri Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan basın açıklaması ile anıldı

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:07

MUSTAFA DEMİRER

Darbeciler tarafından idam edilen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 81 ilde AK Parti Genel Merkezi’nce düzenlenen ortak basın açıklaması ile anıldı.

Çorum Hürriyet Parkı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına, AK Parti Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti teşkilat yöneticileri, ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Açıklamayı AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ okudu. Açıklama sırasında ‘Demokrasi Mimarı Menderes’, ‘Vatan, millet ezan dedi’, ‘Dünyaya meydana okuyan bir efelik’, ‘Son sözü millet söyler’, ‘Yeter Söz Milletin’, ‘Dar ağacında Bir Adam’, ‘Ardında Milyonlarca Can’ dövizleri taşındı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 27 Mayıs darbesinin Türkiye’de tamir edilmez tahribatlara yol açtığını belirterek,  milletin hafızasında büyük bir acıyla yer etmiş bu darbe ve cinayetlerin benzerlerinin tekrarlanmasına asla izin verilmeyeceğini vurguladı.

Son Güncelleme: 17.09.2018 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.