Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri...

01 Eylül 2014 Pazartesi 13:07
 Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyona, AK Parti Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Bütçe ve Plan Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı eşi Leyla Bağcı ile birlikte katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan davetlileri, eşi Emine Erdoğan ile birlikte karşıladı. Resepsiyonda, Bağcı bir süre Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü.


Cahit Bağcı ve eşi Leyla Bağcı; Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca eski başbakan yardımcılarından Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay ile de görüşen Bağcı, "İş, sanat, spor, basın, STK, siyaset, TSK, bürokrasi, bilim, şehit ve gazi yakınları. Herkes köşkteydi.", "Zafer Bayramı Resepsiyonu çok kalabalıktı, Toplumun tüm kesimlerinin davet edilmenin mutluluğunu yaşadığını gördüm. 7 yıldır gördüğüm en kalabalık resepsiyondu. İş, sanat, spor, basın, STK, siyaset, TSK, bürokrasi, bilim, şehit ve gazi yakınları. Herkes Köşkteydi." tweetleri ile Köşkteki muhteşem resepsiyon atmosferini takipçilerine yansıttı.




 

Son Güncelleme: 01.09.2014 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.