‘Davutoğlu istikrarın devamını sağlayacak’

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun...

23 Ağustos 2014 Cumartesi 11:59
 ‘Davutoğlu istikrarın devamını sağlayacak’


Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan ve AK Parti Genel Başkanlığı’na aday gösterilmesine ilişkin “Sayın Davutoğlu başarılı çalışmalarıyla siyasi ve ekonomik istikrarın devamını sağlayacaktır. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu’nun dış politikada yürüttüğü başarılı çalışmaları Başbakan olarak da sürdüreceğine inandıklarını söyledi. Türkiye’nin son 10 yılda yakaladığı büyüme ivmesine dikkat çeken Bezci, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığında,  Ak Parti iktidarında siyasi ve ekonomik istikrar, Türkiye’yi bölgesinde lider, dünyada güçlü bir ülke konumuna getirirken, kişi başına milli gelirin 11 bin dolar seviyesine yükselmesini sağladı. Bunda dış politikadaki başarısıyla sayın Ahmet Davutoğlu’nun da büyük payı vardı.  Yeni kurulacak hükümetle birlikte Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşma yolunda güçlü bir şekilde ilerleyeceğine inanıyorum" dedi.


Siyasi ve ekonomik gelişme ve istikrar için ülkedeki birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Bezci, şunları kaydetti:


“Türkiye sorunlarla dolu bir coğrafyada gerek dış gerekse iç politikasını sağlam zeminde sürdürüyor. Sayın Davutoğlu’nun başarılı Dışişleri Bakanlığı tecrübesiyle bu tabloda Türkiye’nin daha da güçlenmesini sağlayacağından şüphemiz yoktur."




Son Güncelleme: 23.08.2014 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165