Dikkat çeken ziyaret

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

13 Şubat 2018 Salı 16:35
Dikkat çeken ziyaret

ÇorumTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'ya yaptığı sürpriz ziyaret dikkat çekti.

ÇTSO’dan yapılan açıklamaya göre, TSO Başkanı Çeçtin Başaranhıncal'ın Çorum Belediye Başkanlığı’na Zeki Gül’ün  seçilmesi nedeniyle Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, Başaranhıncal'ın Erol Kaya ile yaptığı görüşmede, “Çorum’a 9 yıldır Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet veren Gül’ün, Belediye Başkanlığı görevini de layıkıyla yerine getireceğine inancımız tam ve bu bağlamda bizler de  iş dünyası ile ilgili her türlü konuda  kendisine destek olacağız.” ifadelerine yer verildi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol Kaya da, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 13.02.2018 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.