DP’den seçildi, bağımsız oldu - Dodurga’da sürpriz gelişme

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Dodurga Belediye Başkanı seçilen Mustafa Aydın’ın bugün...

03 Nisan 2014 Perşembe 15:37
 DP’den seçildi, bağımsız oldu - Dodurga’da sürpriz gelişme

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde  Dodurga Belediye Başkanı seçilen Mustafa Aydın, bugün mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Başkan Aydın, DP'den 4 meclis üyesi ile birlikte istifa ederek bağımsız belediye başkanı oldu.

Edinilen bilgilere göre, yerel seçimlerde DP’den Dodurga Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Aydın, rakibi AK Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç’a üstünlük sağlayarak başkan seçildi.

Bir dönem Dodurga’da AK Parti Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Aydın, bugün mazbatasını aldı.

Başkan Mustafa Aydın’ın makamına DP değil, bağımsız belediye başkanı olarak otururken, kendisi ile birlikte aynı partiden meclis üyesi seçilen 4 kişi istifa etti. Dodurga Bağımsız Belediye Başkanı Mustafa Aydın, bundan böyle AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisi doğrultusunda hareket edeceğini, AK Parti’nin alacağı tüm kararları uygulayacağını ve sonuna kadar arkasında duracağını açıkladı.







Son Güncelleme: 03.04.2014 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Garip dodurgalı 2014-04-03 17:11:07

Helal olsun sana sayın başkan hiç degilse bir hafta inmese idin kıratın üstünden ben ce ayıp etmiş demokratlara at gene öksüz kalmış desenize , şimdi sıra geldi cahit abisi ve il başkanı arkadaşı ve ilçe başkanı dostunun ona verdigi sözü yerine getirmesini beklemek . Bilmeyenler için dip not; sayın çorum ak parti millet vekilleri özellikle cahit bagcı ve ak parti il başk. Ve ak parti ilçe başkanı ve teşkilatı öyle bir sey için ugraştılarki sanki bunlar ak partili degil miş gibi ikçede ak partinin kaybetmesi için çaba sarf ettiler bu düşüncedekileri bu dodurga unutmaz bu vekil il bşk ve ilçe başkanı unutmasın bir ak partili olarakta bilinsinki sayın başbakana bunu ulaştırmak için elimden geleni yapmayan namert olsun sen akpartılı olacaksın ve ak partının kaybetmesi için elinden geleni yapacaksın arkadaşlar yazık degilmi başbakanımıza neden ona yanlış yaptık.

Avatar
Ragıp @Garip dodurgalı 2014-04-03 17:54:58

bunun adına siyaset diyorlar işte , başbakanda oturmuş senin dodurganın dedikodusunu dinleyecek demi :) adam seçimi kazanmış mı? kazanmış. tayyip erdoğanı destekliyor mu? evet. sana tavsiyem otur bir bardak su iç şimdi :)

Avatar
Mazul 2014-04-03 18:00:41

Ben bir akpartili olarak üzülüyorum beni ve benim gibi temiz düşünen arkadaşlarımı bu sekilde aşagıladıkları için ama bir gerçek demekki bunlar bize başkanlık ve vekillik yapacak kişiler degilmiş yazık degilmi dodurgadaki temiz insanlar yav anlayamıyorum bizim burdada aynısı oldu kendi halimize terk edildik sanki yazık be ordaki akparti sevdalılarına ama cahit bey memleketinde sanırım ikinci kez kaybediyor demekki istiyorki kaybediyorda il başkanı neden bu sekilde yaptı anlayamıyorum. Ama bunlardan birileri hesap soracak eminim il başkanı imiş vekilmiş bakmak benim baş bakanım hakedene hakettigini verir . Yav birde 6 ilçe kaybetmiş ve çıkmışlar başarıdan bahsediyorlar ne akıl anlamış degilim valla demekki bizim başarı anlayısımız farklı . Sadec bu parti için zarar ve kendilerini düşünen zihniyete yazık diyorum yav .

Avatar
Tuncay 2014-04-03 18:43:30

benim anlamadığım konu madem hemen istifa edecektin neden bağımsız değil de demokrat partiden aday oldun kendi çıkarların için benim partimin adını kullandın bu partiye gönül verenleri üzüp bu partide siyaset yapmış ülke için hayatını vermiş sayın menderes'in kemiklerini sızlattın başka parti mi yoktu??? en azından 1-2 sene sabretseydiniz yazık çok yazık yöneticiler de buna izin veriyor işte!!