Düvenci’den Ceritoğlu’na tam destek

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:41
 Düvenci’den Ceritoğlu’na tam destek


AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Düvenci Beldesi’ni ziyaret etti. 

AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz ve partililerle ilk olarak Düvenci Belediyesi’ni ziyaret eden Ceritoğlu, Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belde'de yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi veren Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, her hizmette insanı merkeze aldıklarını belirterek, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ettiklerini söyledi.

Düvenci’nin her seçimde AK Parti’nin yanında olduğunu dile getiren Necmettin Yalçın, bu seçimlerde de AK Parti’ye desteğini artırarak devam ettireceğini söyledi.

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu da, AK Partili belediyelerin destan yazdığını belirterek, yaptıkları çalışmalarla Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti.

Ziyaretin ardından belde halkına hitap eden İlksen Ceritoğlu, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi. Program boyunca Ceritoğlu’nu her yerde olduğu gibi yine kadınlar yalnız bırakmadı. Ceritoğlu’na sevgi gösterisinde bulunan kadınlar, Çorum’dan meclise bir kadın milletvekili göndermek için çalışacaklarının sözünü verdiler.

Milletin boş vaatlere prim vermeyeceğini belirten Ceritoğlu, 7 Haziran’da milletin Türkiye’nin önünü kesmeye çalışanlara, milletin iradesini yok saymaya çalışanlara gereken dersi vereceğini söyledi.

AK Parti’nin işinin sözle değil icraatla olduğunu vurgulayan Ceritoğlu, “AK Parti iktidarının öncesi ve sonrasını bir düşünün. Ülke yangın yeriydi. Ekonomi darboğaza girmişti. AK Parti iktidarı ile makas değiştiren ülkede her alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldı. Bugün hedefleri olan ve hedeflerine emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye var. AK Parti kuruluşundan bugüne kadar halkın tercihlerinden ve rızasından geriye doğru hiçbir adım atmamıştır, atmayacaktır. AK Parti sadece millete güç vermiş, milletten güç almıştır. AK Parti’nin insan odaklı siyaset anlayışıyla Türkiye'nin nüfusu artmış, vatandaşlarımız tarihte görmedikleri hizmete kavuşmuştur. AK Parti siyaseti sayesinde cumhuriyetimizin birikim ve kazanımlarına büyük yenilikler eklenmiştir"dedi.

Bu başarı hikayesinin arka planında AK Parti’ye duyulan güvenin olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Bu güven, şükürler olsun ki her seçimde katlanarak büyümüştür. Hizmetkârı olduğumuz milletimizle birlikte, bu kutlu yürüyüşte ülkemizin bahtı, yolu açık olsun. Bizim işimiz boş laflarla değil, hizmetle. İnanıyorumki Düvenci sandığa gider mührü AK Parti’ye basar. Bugüne kadar nasıl milletimizin yanında olup beraber yürüdüysek bundan sonra milletle beraber olup yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz da, AK Parti’nin bir değişim ve dönüşüm partisi olduğunu belirterek, “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki; 7 Haziran'da sandıklar sadece Türkiye için açılmayacak. Milletimizin iradesi 7 Haziran'da tüm mazlum coğrafyalar için sandığa yansıyacak. İnanıyoruz ki 7 Haziran'da elde edeceğimiz sonuçlarla Ankara'ya güçlü bir ses vereceğiz. Bugüne kadar oldukça önemli süreçleri sorunsuz atlattık. Mecliste çok daha güçlü olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu konudaki hassasiyete Düvenci olarak en büyük desteği sağlamamız gerekiyor. Bu yüzden birlik ve beraberlik içerisinde daha fazla çalışacak; 7 Haziran'da önemli bir zafer daha elde edeceğiz” diye konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 27.05.2015 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165