Ekonomi ve dış politika eleştirisi

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, ekonomi ve dış politikayı sert bir dille eleştirdi

12 Nisan 2018 Perşembe 14:25
Ekonomi ve dış politika eleştirisi

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, hükümetin ekonomi  ve dış politikasını eleştirdi.

2018 Yılı Programı ve Yatırım Programlarında 2018-2020 yılları için belirlenen Dolar/TL kurları daha 2018 yılı başlamadan ayıldığını belirten Özsaçmacı,süper teşviklerin iktidar yanlılarına gittiğini iddia ederek, “Teşvik verilen firmalar neye göre belirlendi.?” diye sordu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı istikrarsızlığın kaynağı olmakla eleştiren Özsaçmacı, Doğan yayıncılığa ödeme yapılması için 44 bankadan para alındığını, dev firmaların battığını iddia etti.

Özsaçmacı, vahim dış politika hatalarının tamirinin şehitlere düştüğünü savunarak, iktidarın en ölümcül siyasi coğrafyanın koşullarını hazırladığını, sağduyunun TBMM çatısı altında aranması çağrısında bulundu.

Son Güncelleme: 12.04.2018 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2018-04-12 17:21:21

saçmacı saçmalamışsın suriyeye savaşı Türkiye mi getirdi.