Ekrem Erdem teşkilatçılığını hatırladı

AK Parti’nin Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bir önceki görevi...

25 Temmuz 2014 Cuma 15:27
 Ekrem Erdem teşkilatçılığını hatırladı


AK Parti’nin Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bir önceki görevi olan teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini hatırladı,  mahalle iftarı sonrası Bosna Parkı'na geçerek burada bulunan vatandaşlarla hem sohbet etti hem de onları AK Parti'ye üye olmaya davet etti.


AK Parti'nin 9 Milyonu geçkin üye sayısı ile rekor bir üye sayısına sahip olduğunu ancak bu rakamın kendilerini asla rehavete itmediğini, üye sayısının artırılması için daha çok çalışmaları gerektiğini bildiklerini söyleyen Ekrem Erdem, parktaki vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra AK Parti'ye üye kayıtlarını yaptı. Hem Türkiye'nin içinde bulunduğu durum hem de Ortadoğu'da yaşanan olaylar nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a her zamankinden daha çok destek olunması gerektiğini dile getiren Erdem, vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinledi.





Son Güncelleme: 25.07.2014 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.