El ele hedef 2019

AK Parti İl Başkanları toplantısına katıldılar

13 Ekim 2017 Cuma 17:29
El ele hedef 2019

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse’nin katıldığı toplantıda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı paylaşımda “Tüm teşkilatlarımızla ve milletimizle el ele artık tek HEDEF 2019.” ifadelerine yer verdi.









Son Güncelleme: 13.10.2017 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2017-10-13 17:39:26

ya bırak başkan herkes partide birbirinin altını oyuyor. özellikle de akp'de topyekün biraraya gelmiş seni yıkma derdinde. allah yardımcın olsun.

Avatar
valdo 2017-10-13 19:06:20

başkan senin belediyenin işinde çalışırken trafik kazasında ölen vatandaşın evine senin taşeron firma veya araç sahibin gidiyor kamyonun parasını istemiş haberin var mı? senin yardımcın alper zahir'de cenazeye katılmıştı. o kamyon sahibi allah'tan korkmuyor mu? hem arızalı kamyonla rahmetliyi yola çıkaracaksın hemde utanmadan para istemek için cenaze evine gidiyor? siz böyle insanlara mı belediyenin vatandaşın parasını yediriyorsunuz.