Elhamdülillah, bu adaletsizliği düzelttik

AK Parti İl Başkanı Karadağ, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerinin ek göstergelerinin 3 bin 600’e çıkarılacağını açıkladı

26 Mayıs 2018 Cumartesi 14:43
Elhamdülillah, bu adaletsizliği düzelttik

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partisinin Sungurlu ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesinde açıkladığı polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini yakından ilgilendiren ek göstergelerin 3 bin 600’e çıkarılacağı sözüne dikkat çekti.

 Karadağ, iftar sonrası yaptığı konuşmada şöyle dedi; Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile sağlık ve eğitim alanında büyük emeği bulunan meslek grupları olan öğretmen, hemşire, polis ve din görevlilerinin ek göstergelerini 3600’e çıkartacağız. Bu müjdeyi Sayın Cumhurbaşkanımız aday tanıtım toplantısında açıkladı, peki ek göstergelerdeki bu düzenleme neyi etkileyecek ? Ek gösterge aylık ücretlerin, emekli ikramiyelerini ve emekli aylıklarını doğrudan etkileyen unsurların başındadır. Bu değişikliklerle birlikte, ülkemizde her türlü zorlu şartta görev yapan memurlarımıza hak etmiş oldukları önemli bir düzenlemeyi yapmış bulunacağız. Çalışma hayatları esnasında maaşlara, emeklilik döneminde ise ikramiye ve emeklilik aylığı tutarında önemli bir düzeltme bu şekilde sağlanmış olacaktır. Sizler bu düzenlemeyi uzun zamandır bekliyordunuz, Elhamdülillah bu adaletsizliği düzeltmek ve memurlarımızın hak ettiği düzenlemeyi sağlamak bizlere nasip oldu Hayırlı uğurlu olsun.”

Son Güncelleme: 26.05.2018 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurbey 2018-05-26 14:48:53

İyi güzel de Çorum’un uğradığı havaalanı adaletsizliğini ne yapacaksınız??

Avatar
Mert 2018-05-26 16:23:04

Bu adaletsizliğin farkına 16 yılda mı vardınız. Diğer memurların sayısı ve oyu az ise bu adalet midir.
Adalet anlayışınız SAKAT.
Seçim yatırımı

Avatar
çorum 2018-05-26 15:21:10

vekilin köyüne konak ihalesi yapıldı, öğretmen ve din görevlisinin ek göstergesi artıyor oy verirsem haram olsun

Avatar
Ali 2018-05-26 20:38:29

Boş boş konuşuyor corumun siyaseti amasyali ya kaldıysa senin bu memlekete karından çok zararın var.

Avatar
Sedat Gökçer 2018-05-26 20:40:09

Oylar MHP ye adalet sana büyük gelir.

Avatar
İskilipden 2018-05-26 15:42:21

Çorum İskilip Duble yolunun bitirilmesi ni
İskilip Tosya karayolunun açılmasını hasretle bekliyoruz.
İskilip Belediyesine ek destek verilerek KAPALI OTOPARK YAPILMASI, GENÇLİK MERKEZİ, KÜLTÜR MERKEZİ, TİYATRO VE SİNEMA SALONU YOKTUR İHTİYAÇTIR.
KIZILIRMAK suyu kanallarla Çorum ve İlçelerin tarım arazisi sulaması sağlanmalıdır.
Niğde de ve İç Anadolu bölgesinde üretimi yapılan KİRAZ VE KAYISI ÜRETİMİ İLE İHRAÇ ÜRÜNLER ÜRETEREK EKONOMİK KALKINMA SAĞLANMALIDIR. Sadece seçmen olarak İSKİLİP in isteği diye düşünmekteyim

Avatar
İskilip 2018-05-26 16:36:34

İskilip Kalesinin ve kale eteklerindeki mağaralar ile mağara önündeki evlerin dizayn edilmesi restora edilmesi turist sokağı haline getirilmesi için Kültür Bakanlığı ve İl Özel idaresinden destekle faaliyete bir an önce geçilmelidir.
İskilip Dolması Türkiye va Dünyaya tanıtılmalıdır.
Reis İskilip'e davet edilmelidir.
İskilip de kadın cezaevi yapılmalıdır.
İskilip e askeri birlik ve polis okulu yapılması sağlanarak nufusun erimesi sağlanmalıdır.

Avatar
Yaniiiii 2018-05-27 03:30:24

Bu tur şeyler yapiliyordu daha dogrusu yapilabiliyordu da niye beklendi. Secim mi olmaliydi illa. Herkes bi sekilde faydalaniyo.ya bu tur degisiklerin transit gectigi insanlari napcaz. Onlara nasil bir tesilli odulu olacak. Emeklilik yasi dusurulmedi ozel sektor icin diyorum. Vergi dilimlerinde cooook para kesiliyor maaslardan. Gelir ne ki vergisi ne olsun. Staj sigorta baslangiclarinin sayilmasi ile ilgili hicccc bir gelisme yok. Eeee napalim biz simdi. Demekki bizlerin basi kelllll.