En yüksek oyu Uslu aldı

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, yapılan seçimlerde en yüksek oyu alarak yeniden Meclis İdare Amiri adayı oldu.

28 Haziran 2013 Cuma 20:10
En yüksek oyu Uslu aldı


TBMM Başkanvekilleri, Grup Başkanvekilleri, İdare Amirleri ve Kâtip üyeleri seçimi yapıldı. Çorum Milletvekili Salim Uslu, yapılan seçimlerde 24. Dönem 2 devre için en yüksek oyu alarak yeniden TBMM İdare Amiri adaylığına seçildi.

TBMM Başkanvekilliğine; Sadık Yakut ve Ayşe Nur Bahçekapılı, Grup Başkanvekilliklerine; Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş, Ahmet Aydın, Mahir Ünal, Mihrimah Belma Satır, Kâtip Üyeliklerine; Fehmi Küpçü, Bayram Özçelik, İsmail Taşdemir, Dilek Yüksel, Bilal Macit, Mine Lök Beyaz seçildi.

TBMM İdare Amirliği için çekişmeli geçen seçime toplam 7 aday girerken, Çorum Milletvekili Salim Uslu 1. sırada, Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ise ikinci sırada seçimi tamamlayarak AK Parti’nin İdare Amiri adayı oldular.

TBMM Başkanı, Başkanvekilleri, Katip Üyeler ve İdare Amirleri TBMM Genel Kurulunda 3 Temmuz da
yapılacak oylamadan sonra resmen Başkanlık Divanı Üyesi olarak göreve başlamış olacaklar.


Son Güncelleme: 29.06.2013 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165