Erbakan’dan Arif Ersoy açıklaması

Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın sağ kolu olarak bilinen Necmettin Erbakan Vakfı yöneticisi...

25 Şubat 2015 Çarşamba 12:26
 Erbakan’dan Arif Ersoy açıklaması


Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın sağ kolu olarak bilinen Necmettin Erbakan Vakfı yöneticisi Arif Ersoy'un AK Parti'den aday olmasıyla ilgili açıklama yaptı.


Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan ve başvurusunu yapan Erbakan Vakfı İlim Meclisi Başkanı Arif Ersoy’la ilgili açıklama yaptı.


Ersoy’un aday adaylığını duyurmasının ardından sosyal medyada adaylık kararının Erbakan Vakfı Yönetimi içerisinde istişare edilerek alındığı algısının asılsız olduğunu söyleyen Erbakan, “Şunu net bir şekilde ortaya koymak gerekir ki; Erbakan Vakfı Yönetimi olarak bizlerin bu adaylık sürecinde Sayın Ersoy ile hiçbir şekilde bir görüşmemiz olmamıştır. Ne şahsımızın ne de Vakıf Yönetimimizin Sayın Arif Ersoy'a yada başka bir kimseye herhangi bir partiden aday adayı olması yönünde bir tavsiye ve yönlendirmemiz olmamıştır. Sayın Ersoy’un aday adaylığını herkes gibi karar kesinleştikten sonra öğrenmiş bulunmaktayız.” dedi.


Fatih Erbakan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:


“Geçtiğimiz günlerde Çorum Eski Belediye Başkanı ve Erbakan Vakfı İlim Meclisi Başkanı Sayın Arif Ersoy beyefendinin 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde AKP'den Milletvekili Aday Adayı olduğu haberi medyaya yansımıştır.


Bu haberin hemen ardından gerek sosyal medyada gerekse çeşitli mecralarda söz konusu adaylık kararının Erbakan Vakfı Yönetimi içerisinde ve özelde ise bizimle istişare edilerek alındığı şeklinde asılsız iddialar ortaya atılmaktadır.


Şunu net bir şekilde ortaya koymak gerekir ki; Erbakan Vakfı Yönetimi olarak bizlerin bu adaylık sürecinde Sayın Ersoy ile hiçbir şekilde bir görüşmemiz olmamıştır. Ne şahsımızın ne de Vakıf Yönetimizin Sayın Arif Ersoy'a yada başka bir kimseye herhangi bir partiden aday adayı olması yönünde bir tavsiye ve yönlendirmemiz olmamıştır. Sayın Ersoy’un aday adaylığını herkes gibi karar kesinleştikten sonra öğrenmiş bulunmaktayız.


Gerek Erbakan Vakfı ve gerekse Erbakan ailesi olarak siyasi duruşumuz gayet net ve açıktır. Bizler Milli Görüş prensipleri doğrultusunda hareket eden bir kuruluş olarak Erbakan Hocamız’ın bizlere göstermiş olduğu barış ve adaletin hakim olduğu Yeni Bir Dünya’nın kurulması hedefine doğru emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürmekteyiz.


Bu vesile ile 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinin camiamız, ülkemiz , islam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, tüm milletimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” (Tımetürk)




Son Güncelleme: 25.02.2015 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hafız 2015-02-25 14:41:03

sizmi değiştiniz arif hocam yoksa akp mi değişti...