Erdinç Yiğit MHP’ye aday

Eczacı Erdinç Yiğit, Osmancık MHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

07 Aralık 2014 Pazar 14:14
 Erdinç Yiğit MHP’ye aday


Eczacı Erdinç Yiğit, Osmancık MHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Kongrelerin bayrağı daha yukarılara taşımaya dönük süreçler olduğunu belirten Yiğit, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gençlere göreve talip olmaları yönündeki telkinleri sonucu ilçe başkan adayı olmaya karar verdiğini dile getirerek, şöyle dedi: Bilindiği üzere, Milliyetçi Hareket Partisi, 11. Olağan Kongre takvimini başlatmış bulunmaktadır. Kongrelerimiz, doğası gereği bayrağı daha yukarıya taşımaya dönük fikirlerin çarpıştığı, delegelerimizin bu fikirlerden ilham alarak, partimiz için en hayırlısında karar kıldığı, rekabete açık, demokratik ve dinamik süreçlerdir. Bu çerçevede; aklını, fikrini, kalbini Türk Milliyetçiliğine vakfetmiş bir nefer olarak, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin partili gençlere dönük "göreve talip olun!" nasihatini yerine getiriyor ve 27 Aralık 2014 günü yapılacak olan Osmancık İlçe Kongremizde şahsım ve arkadaşlarımızla göreve talip olduğumuzu ilan ediyoruz.


MHP Osmancık İlçe Kongresi öncesinde partimizin hafızası olan büyüklerimiz, geçmiş dönemlerde parti ve ocak teşkilatlarımızda görev yapan ağabeylerimiz, kadın kollarından değerli hanımefendiler, üyelerimiz ve genç ülküdaşlarımızla yapmış olduğumuz.


Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bölünerek, parçalanarak değil; kenetlenerek, daha da güçlenerek, daha bir, daha iri, daha diri tamamlayacağımıza inandığımız bu kutlu yarışta biz de varız.


Biliyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi’nde başkanlık makamı bayrak yarışının yapıldığı hizmet mekânlarıdır. Ülkemizin ateş çemberinden geçtiği şu günlerde kapı kapı gezerek, gece gündüz çalışarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tek reçetesinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu anlatıp önümüzdeki milletvekilli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Osmancık’ta zirveye taşımaya talibiz. Bir sonraki yerel seçimlerde ise Osmancık Belediyesi’ni MHP’ye kazandırmak için var gücümüzle koşturmaya talibiz. İnanmış ülkücülerin azmi ve Cenab-ı Allah’ın izniyle bu hiç de zor değildir. Teşkilat yöneticileriyle, davasına nefer olmuş ülkücülerle el ele, omuz omuza verip Osmancık’ı kucaklamaya talibiz.


Bu hedeflere varmak için lider de olsa tek bir insanın yetmeyeceğini çok iyi biliyorum. Başarının sırrının bir ekip işi olduğunu da biliyorum. Onun için de öyle bir ekiple yola çıkacağız ki; önümüzdeki hiçbir zorluk bize engel olamayacaktır. Ben bu enerjiyi şimdiden tüm teşkilatlarımızdaki onurlu ve şerefli Ülküdaşlarımızda görüyorum. Güçlü, azimli, inançlı ve kararlı bir şekilde çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum. Allah utandırmasın”



Son Güncelleme: 07.12.2014 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.