Erdoğan’a dosya verecekler

AK Parti İlçe Teşkilatlarında hazırlıklar başladı

19 Ocak 2018 Cuma 10:40
Erdoğan’a dosya verecekler

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, 28 Ocak’ta Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilçenin sorunlarını içeren bir dosya sunacaklarını açıkladı.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı Sungurlu İlçe Koordinatörleri Murat Günay ve Turan Ağaca’nın katılımıyla, İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda 28 Ocak’ta Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın program hazırlıkları görüşüldü.

Basına açık bölümde açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, Çorum halkıyla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlamak için yapılan hazırlıkları görüşmek için bir araya geldiklerini belirterek, “Toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın programı ile ilgili gerekli planlamaları yapacağız. Ziyaret Sungurlumuz için de çok önemli, Cumhurbaşkanımıza Sungurlu’nun taleplerini içeren bir dosya sunacağız. Cumhurbaşkanımızı ne kadar coşkulu karşılarsak, o kadar Sungurlu’nun sesini duyururuz” dedi.

10 Nisan 2017 tarihinde yapılan Çorum mitingine Sungurlu’dan 4 bin kişi katıldığını vurgulayan Özkan, bu ziyaretinde Cumhurbaşkanını daha iyi ağırlayacaklarını bildirdi.

AK Parti İlçe Başkanlığına geldiğinden bu güne kadar 4 yıl geçtiğini ve bu sürede teşkilatlarda ciddi bir dinamizm ortaya koyduklarını kaydeden Özkan, performanslarından dolayı teşkilata teşekkür etti.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 19.01.2018 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet 2018-01-19 13:13:25

Dosyada neler varmış, onu da yazın Sungurlu için ne istemişler merak ettik
Askeriye yok öğrenci yeteri kadar yok organize boş yatıyor , dereler pis koku yayıyor, iş sahası yok Sungurlu sürekli göç veriyor: dosyada neler varmış, merak ettik

banner165