Erdoğan’a vefa borcumuz var

AK parti teşkilatları Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:30
Erdoğan’a vefa borcumuz var

AK Parti teşkilatı bayramlaşma ziyaretlerini Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile sürdürdü.

Birim bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Hizmet-İş İl Başkanı Mustafa Köroğlu ve daire amirleri katıldı.

SIRTINI PKK'YA DAYAYANLARA SAYGI DUYMAM

AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan Kandil’e kısa süre içerisinde Türk Bayrağının dikileceğini söyledi. Çorum’un birçok alanda olduğu gibi temizlik alanında da marka bir şehir olduğunu belirten Ceylan “Sizler evlatlarınıza helal para götürmek için gayret ediyorsunuz. Sizin sayenizde bölgede Türkiye’de Çorum örnek bir il. Bunda en büyük emek sizin. Evimizden çıkarken ne ailenizle ilgili bir soru aklınızda kalıyor nede ailenizin sizinle ilgili bir kuşkusu kalıyor. Ülkemizde huzur hakim. Şimdi son bir işimiz kaldı. O terörü kökünden kazıyacağız ve Kandil’e bayrağı dikeceğiz. Amerikan senatosu F-35’leri vermemek için müzakere başlatıyor. Niye Türkiye’nin Kuzey Irak’tan çıkması lazım? Kandil’e girmemesi lazım. Çatlasanız da patlasanız da biz o bayrağı kandile dikeceğiz. Bizim arkamızda Çorum halkı var, bizim arkamızda Türk milleti var. 81 milyon vatandaşımız bizim arkamızda dimdik duruyor. Siz ne istiyorsanız mecliste o kararlar çıkıyor. Çekemedikleri o. Artık milletin dediği oluyor. Önümüzde 3 gün var çalışacaksınız. Biz de daha da güçlenmeye devam edeceğiz. Ya huzurlu bir şekilde hayatımızı devam ettireceğiz ya da 15 Temmuzcuların operasyonuna maruz kalacağız. Siyasette benim bir kırmızı çizgim var. Sırtını PKK’ya dayamışlara saygı duymam” dedi. 

SAYENİZDE BİRİNCİYİZ

Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı konuşmada, “Biz bizim ölçeğimizdeki belediyelerle ilgili araştırmalar yapıyoruz. Belediye şirketi içerisinde hangi anlaşmaları yapmışlar bunu araştırıyoruz. Ama görüyoruz ki hala anlaşma yapmayan belediyeler var. Biz verebileceğimiz ne varsa devletin bize verdiği sınırlar çerçevesinde verdik. Geldiğimizde memurlarımızla ilgili de çalışma yaptık. Ayrıca hiçbir belediye 15 günlük farkla ilgili çalışma yapmadı. Biz işçi kardeşlerimizin lehine ne varsa yapıyoruz. Biz bunu hükümetimize güvenerek, milletvekillerimizin bizlere Ankara’da verdiği destekler sayesinde ve halkımızla bütünleşerek yapıyoruz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek yetmez elini kolunu bağlamamak mecliste güçlü olmasını sağlamak için milletvekillerimize de oy vermeniz gerekiyor. Sizlere verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Çorum sizin sayenizde temizlikte bir inci ve birinciyiz” dedi.

ERDOĞAN’A VEFA BORCUMUZ VAR

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Temizlik İşleri personelinden sadece oy istemediklerini, çevrelerinde bulunan kişilerden de AK Parti’ye oy vermeleri konusunda çalışmalarını istedi.

Yerel seçimlerin bu seçimlerin bir gösterge olacağını dile getiren Karadağ “Sizlerden yaşam kalitemizi düşünerek çevrenizdeki insanlarla görüşerek oy verdirmenizi istiyorum. Bu seçimlerin sonucu önümüzdeki aylarda yapılacak olan yerel seçimlere baz olacaktır. Bizim Recep Tayyip Erdoğan’a bir vefa borcumuz var, vicdanen bir sorumluluğumuz var, birde kendi geleceğimiz var” diye konuştu.

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da, “Bu seçim bizim için çok önemli. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan vatanını düşünen herkesin bu seçimde ne yapacağını bildiğini düşünüyorum. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Buraya gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

54 MİLYONLUK 135 PROJE

Öte yandan AK Parti Çorum Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Ahmet Sami Ceylan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK), IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanına yönelik proje kabullerinin tamamlandığını bildirdi.

Milletvekili Ceylan, yaptığı açıklamada şu bilgiler verdi;

“Üçüncü çağrı döneminde TKDK Çorum İl Koordinatörlüğünce, başta süt hayvancılığı olmak üzere, besi hayvancılığı, tıbbi aromatik bitki yetiştirilmesi ve işlenmesi, seracılık, arıcılık ve yenilenebilir enerji yatırım konularında, yaklaşık olarak 54 milyon TL yatırım tutarlı 135 adet proje kabul edildi. TKDK prosedürlerince uygun görülen projelerle sözleşme imzalanarak, yatırımların başlayacağını belirten Ceylan; “Umuyorum ki, tüm projeler sözleşme imzalamaya hak kazanır.

Çorum’da TKDK aracılığıyla bugüne kadar 563 projeye destek sağlanarak, 150 milyon TL’lik yatırım yapıldı ve 73 milyon TL hibe ödendi. 62 kadın yatırımcı, 149 genç yatırımcı bu desteklerden faydalandı.

TKDK Çorum İl Koordinatörlüğünce inşaatları devam eden 4 adet hayvancılık ve 3 adet soğuk hava deposu projelerinin yatırım tutarları yaklaşık 16 milyon TL’dir ve ödenecek hibe 8 milyon TL’yi aşmaktadır. 2018 yılında toplam 22 milyon TL hibe ödemesi planlandığını dile getiren Ceylan; Böylece 2018 yılı sonunda Çorum’a toplam 95 milyon TL hibe ödenmiş olacağını ve Üçüncü Başvuru Çağrı İlanıyla alınan projelerin yatırım tutarları da eklendiğinde toplam yatırım tutarı 225 milyon TL’ye ulaşacak.

Çorumluları ve Çorum iline yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı TKDK desteklerini takip etmeye ve faydalanmaya davet ediyorum.

SOSYAL YARDIMLAŞMA YARDIMLARI

Bu arada AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ayni ve nakdi yardım kalemleriyle muhtaç ailelerin gereksinimlerini kanuni şartlar çerçevesinde gidermeye çalıştığını bildirdi.

Muhtaç vatandaşlara; ihtiyaçları doğrultusunda nakit yardım, kömür yardımı, Aşevi yardımı, Giyim yardımı, Sağlık ve medikal malzeme desteği, afet yardımı, öğrenci eğitim desteği, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik yardım, öksüz ve yetim, asker aylığı gibi yardım türleriyle kimsesizlerin kimsesi olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ceylan, 2018 yılı içinde SYDV aracılığıyla 34 milyon lira nakit yardım, 19 milyon lira ayni yardım olmak üzere toplam 53 milyon lira yardım ((Yaşlı ve engelli aylığı alanlar hariç) yapıldığını açıkladı.

Ceylan, açıklamasında, “Ülkemizde yoksullukla mücadele öncelikli kuruluşlardan olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının önümüzdeki dönem içerisinde sosyal riski yüksek gruplara yönelik olarak yapılan nakdi ve ayni yardımlar iyileştirilerek devam edecektir.” dedi.

Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, vakıf öz kaynaklarıyla 2002-2018 yılları arasında toplam 89 bin kişiye 291 milyon lira katkıda bulunulurken, engelli, engelli yakını, yaşlı, öksüz-yetim, eşi vefat etmiş, asker ailesi ve şartlı nakit transferlerle 95 bin kişiye 709 milyon lira yardım yapıldı. Vakıf 16 yılda özkaynaklı ve düzenli olmak üzere 1 milyar lira katkıda bulundu.

EĞİTİM YATIRIMLARI

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonunun bakım ve onarım ihalesinin yapılacağını bildirdi.

Ceylan, yaptığı açıklamada, ailelerinden uzakta bizlere emanet edilen yatılı öğrencilerimizin daha rahat imkanlarla eğitim ve barınma hizmeti alabilmeleri için çalışmaların devam ettiğini, 2018 yılı bakım onarım çalışmaları kapsamında KDV dahil 202.842.000 TL’ye bakım onarım ihalesi yapılan Çorum Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonunun önümüzdeki eğitim- öğretim yılında daha konforlu hale getirileceğini kaydetti.

Ceylan, Fatih Anadolu Lisesi doğalgaz yoğuşmalı sistemine dönüşüm işleminin 2018 yılı bakım onarım çalışmaları kapsamında ihale edildiğini, Buharaevler Mahallesi Mustafa Kemal Ortaokulu dış cephe ihalesinin de yapıldığının bilgisini verdi.  KDV dahil 219.775.000 TL’ye ihale edilen yenileme çalışması doğrultusunda okulun yenilenen yüzü ile önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerini karşılayacağını kaydetti.  

Ayrıca Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 32 derslikli lise binası  ve bünyesindeki spor salonunun ilimize yakışır bir eser olduğunu hatırlatan Ceylan; “Gençlerimize ve dolayısıyla geleceğimize olan yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecektir.” dedi.

Son Güncelleme: 20.06.2018 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2018-06-20 21:59:52

Ahmet saminin yrğenini Belediyeye özel kalem müdürü yapmışkar. Hayırlı olsun

Avatar
Selam ve dua ile 2018-06-20 23:15:30

Evet doğru olabilir ama belediyede çalışmaz direk Ankara’da bir yerde memur olur ama kavuncu onlara gösterecek bir Meclis’e girsin ondan sonra göreceğiz .

Avatar
Doğruya doğru 2018-06-20 23:43:16

Özel kalem müdürü olunca memuriyete sınavsız KPSS Siz geçmiş oluyorsun Bu Dünyadan Sonra ahiret de var ve biz ona iman ettik burada size gücümüz yetmiyor Ama orada hakkımızı fitil fitil burnunuzdan getirerek alacağız

Avatar
Osman bayburtlu 2018-06-21 00:37:06

Vefa göstermişler.
Tabiki kendilerine.
Sırada kimin yakını var

Avatar
Osman 2018-06-21 13:52:14

Sıradaki Erol kavuncunun akrabası mı yoksa
Kime niyet lime kısmet
Liyakat çok önemli !!!!????!

Avatar
Tarafsız 2018-06-22 22:54:24

Şimdi gelberi muarremin reklamı çıktıda ortaokul ve liseden para almayacak diyor bizim çocuklar dan zaten para alan yok bunu söğüşlemişler ellam

banner165