Erken değil baskın seçim

Saadet Partisi 24 Haziran'ı baskın seçim olarak yorumladı

19 Nisan 2018 Perşembe 09:43
Erken değil baskın seçim

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran olarak açıkladığı tarihin  erken değil baskın seçim tarihi olduğunu, hatta buna hızlandırılmış seçim de denilebileceğini bildirdi.

Bu seçim tarihinin AK Parti ve cumhur ittifakının ne kadar paniklediğinin işareti olduğunu savunan Sakınmaz, açıklamasında şöyle dedi; “Uyum yasaları bile çıkmadan açıklanan bu tarih paniğin ve tükenmişliğin göstergesidir. Lisanı hal ile diyorlar ki bizim ülkeyi artık 2 ay bile yönetebilecek gücümüz yok. Biz söyledik. Hangi tarihte olursa olsun biz seçime hazırız. Ülkemize hayırlı olsun. Aceleyle, panikle, tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar inşallah ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olacaktır. Ayrıca kanaatimizce sayın Bahçeli'nin AKP’den izinsiz ve bilgi vermeden böyle bir çıkış ihtimali kesinlikle yoktur. On gün önce AKP'nin geleneğinde erken seçim yoktur diyeceksiniz, iki günde baskın seçim kararı alacaksınız. Buradan da anlıyoruz ki deniz bitti, Kimsenin adalete güveni kalmamış, Ekonomi felaket, tarım, hayvancılık. Neyi tutsanız elinizde kalıyor. 16 yıllık iktidar siyaset ve sorunlara çare üretememektedir. Daha fazla güç ve güven kaybetmeden iktidar sevdasıyla alınan bu karar yaklaşan sonu engellemeyecektir. 24 Haziran 2018 seçimleri ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Hiçbir can incinmeden, gücenmeden, üzülmeden ve burnu kanamadan biter inşallah. Sadece fikirlerin ve çözümlerin konuşulduğu bir seçim dilek ve temenni ederiz. Çare Milli Görüş çare Saadet Partisi”

Son Güncelleme: 19.04.2018 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne dedin 2018-04-19 10:11:30

şunu iyi bilinki "düğün aceleye ve erkene alındıysa gelin hamiledir"

Avatar
vatandaş 2018-04-20 21:26:14

Korkunun ecele faydası yoktur. Her konuşmanızda bir acaiplik var sizin içinize chp kaçmıs heralde. Konuşmayında biraz saygımız kalsın size. Adalet gayet güzel çalışıyor haberin var mı 28 şubattan bile hesap soruluyor

Avatar
Çorumlu 2018-04-22 18:03:15

No panik sayın sadetli başkan. Pazarlanmaya zaman mı bulamadınız. Rahmetli Erbakan düşmanlarının sizi dikkate alacağını mı sanıyordunuz. Panik yapmayın nasılsa sıfır tam binde bilmem kaç oy garantimiz var. baskin seçimmiş. CHP kapısında beklemekten hazırlanmaya zaman kalmadı herhalde.

Avatar
Sungur 2018-04-19 17:42:53

Sen de Kılıçdaroğlu’na çalış git o zaman Saadet başkanı