Ersoy, Külcü’ye teşekkür etti

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy, Belediye Başkanı muzaffer Külcü'yü...

24 Mart 2015 Salı 18:25
 Ersoy, Külcü’ye teşekkür etti


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy, Belediye Başkanı muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret ederek, Çorum'a sağladığı hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti. "Kısmet olursa bundan sonra birlikte çalışacağız." diyen Ersoy, 7 Haziran seçimlerinin tarihi bir önem taşıdığına değindi.


AK Parti yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette konuşan Ersoy, belediyecilik hizmetlerinin siyasetin en zor ve en önemli hizmet noktası olduğuna değinerek, kendi dönemine ilişkin anılarını paylaştı.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Ersoy7a 8,5 yıllık başkanlık döneminde yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ettiğini belirterek, "Sizlerden devraldığımız bayrağı daha ilerilere götürmek için çalışıyoruz. Kimse hizmetlerinizi inkar edemez zira bu büyük haksızlık olur. Belediye Başkanı olarak Çorum'a verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum." diye konuştu.


AK Parti'ye gelişi ve milletvekilliği aday adaylığının da hayırlı olmasını temenni eden Külcü, Ersoy'a aday adaylığı ile ilgili başarı diledi.


Vali Kara’ya ziyaret


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy Vali Ahmet Kara'yı ziyaret etti.


Ersoy ziyarette yaptığı konuşmada, Vali Ahmet Kara'ya Çorum sağladığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, seçimlere dair düşüncelerini paylaştı.


7 Haziran seçimleri kritik bir dönemde yapıldığını aktaran Ersoy, "Kritiklik coğrafyamızla alakalı.  Esas olan millete güzellikte yarışmaktır. Siyaset hizmet kurumudur, idare etme sanatıdır. Siyasetçilerin en önemli görevi de ülkede hukukun üstünlüğünü sağlamaktır. 7 Haziran seçimlerinde elde edilen neticelerle dünyanın en ileri gelen, en demokratik anayasasına kavuşacaktır ülkemiz.'' dedi.


Vali Ahmet Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,'' Aday adaylığınızdan fevkalade memnun olduk. Zatı âlinizin Belediye Başkanlığı'nda başarılı olduğu gibi bu yolda da başarılı olacağınıza inanıyoruz. Bizler de yasamanın koyduğu kurallar çerçevesinde ilimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.'' diye konuştu konuştu.



Son Güncelleme: 24.03.2015 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aa 2015-03-24 22:36:34

bu ayhan poyraz her yerde acaba ne iş