Ertekin’den esnaf ziyareti

AK Parti’den Çorum’un İskilip belediye başkan aday adayı olan eski İl Genel Meclis Başkanı ve Anıtlar...

18 Kasım 2013 Pazartesi 18:41
 Ertekin’den esnaf ziyareti


AK Parti’den Çorum’un İskilip belediye başkan aday adayı olan eski İl Genel Meclis Başkanı ve Anıtlar ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ertekin,, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. 

Beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Ertekin, yaptığı ziyaretlerde projelerini anlatırken kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi. İlçede herkese ulaşarak projelerini anlatmaya çalıştığını dile getiren Ertekin, belediye başkanı seçildiği taktirde hayata geçirecekleri projelerle İskilip’i marka kent haline getireceklerini ifade etti.

Yerel yönetimlerin şehrin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasında öncü rol üstlenen kurumların başında geldiğini dile getiren Ertekin, “Aday gösterilir ve halkımızda bana görev verirse, ekonomimizin yapı taşlarından biri olan esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları ile her zaman yakından ilgileneceğim, Toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek İskilip’i daha ileri noktalara taşıyacağız. İskilip’i diriltecek bu projelerin gerçekleştirilmesinde en büyük güç kaynağım başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerimiz, il ve siz ilçe yöneticileri başta olmak üzere bütün İskilip halkı olacaktır. İnancımız odur ki; halka hizmet hakka hizmettir. İskilip’te sevgi, saygı ve dayanışma kültürünü hakim kılarak hiçbir partisel ayrım gözetmeksizin azimle çalışarak hedefim; halkın ve hakkın rızasını kazanmaktır. Bu tablonun gururu da öncelikle AK Parti ailemizin ve birlikteliğimizin eseri olacaktır” dedi.






(İHA)

Son Güncelleme: 18.11.2013 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.