Eski Bakanlardan Kargı’ya çıkarma

Çorum’un Kargı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen asırlık Kargı panayırına Türkiye’nin...

31 Ekim 2014 Cuma 14:36
 Eski Bakanlardan Kargı’ya çıkarma


Çorum’un Kargı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen asırlık Kargı panayırına Türkiye’nin önemli siyasetçilerinden de çok sayıda katılım oldu…


Asırlık Kargı Panayırı için Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, mecliste birlikte görev yaptığı eski bakanlar ile eski ve yeni birçok AK Partili Milletvekilini asırlık panayıra davet etti. Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül ile Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, beraberinde çok sayıda eski milletvekili ile Kargı’ya geldi. Konukları, ilçe girişinde Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan ile Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen karşıladı. Programa, Çorum’dan da AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, işadamları Mustafa Yağlı, Timur Cevher ve Fikret Hışıroğlu katıldı.


ESKİ VEKİLLER KARGI’DA BULUŞTU


Panayıra, ayrıca, AK Parti Osmaniye eski Milletvekili Şükrü Ünal, AK Parti Siirt eski Milletvekili Öner Ergenç, AK Parti Ardahan eski Milletvekili Kenan Altun, AK Parti Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti Van eski Milletvekilleri Cüneyt Karabıyık ile Hacı Biner de iştirak etti. Konuklar, ilk olarak Kargı Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada, Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül ile Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’a Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen tarafından brifing verildi.


KONUKLARA ÖZEL YÖRESEL KEBAP


Bu arada, Türkiye’nin önde gelen siyasetçilerine ev sahipliği yapan Kargı Belediyesi, eski bakanlarında katıldığı panayır etkinliklerinde konuklara Kargı’nın meşhur Sırık Kebabı ile saç eti, keşkek, su böreği, baklava ve tandır yufkası gibi Çorum yöresine ait yöresel lezzetler ikram etti. İlçede esnaf gezisine çıkan Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül ile Ulaştırma ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Kargı yöresinin meşhur sırık kebabını bazı işyerlerinde yakından incelediler.




Son Güncelleme: 31.10.2014 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165