Esnafla omuz omuzayız

MHP Milletvekili adayı Mehmet Akif Aras, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaretinde esnafa yönelik parti politikalarını aktardı.

19 Haziran 2018 Salı 01:07
Esnafla omuz omuzayız

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili hazırlıklarına aralıksız olarak devam eden Aras, esnaf ve sanatkarları hizmet sunan kurumlardan biri olan Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne ziyarette bulundu.

Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi tarafından karşılanan Aras, kooperatif ve esnafın genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunurken, partisinin esnafa yönelik politikaları hakkında da bilgileri paylaştı.

Esnafın ve sanat sahiplerinin mesleki faaliyetlerini geliştirmelerini sağlamak, müşterek ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışan kurumları yakından takip ettiğini ve bunlardan birinin de esnaf kefalet kooperatifi olduğunu dile getiren Aras, “Esnaflarımıza destek amaçlı olarak inşa edilen kurumların esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını ele almak için de bir fırsat teşkil edeceğine inanıyoruz. Esnafımızın daha iyi şartlara kavuşması, teşvik edilmesi konusunda her türlü desteğimiz onlarladır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin her daim esnafla omuz omuza, yan yana olduğuna işaret eden Aras, seçim beyannamesinde yer alan konuları da sıraladı.

Esnafın vergi ve prim yükünün hafifletileceğini belirten Aras, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirlerin de alınacağını kaydetti. Esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınacağını anlatan Aras, 24 Haziran seçimlerinin memleketimize hayırlar getirmesini de temenni etti.

Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aras ve MHP heyetine seçimlerde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.