Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız

Osmancık Belediye meclis üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.

13 Nisan 2014 Pazar 19:20
 Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız


Osmancık Belediye meclis üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

Belediye Başkanı Hamza Karataş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li belediye meclis üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş Osmancık'ın refahı huzuru ve gelişmesi için ellerinden gelen çalışmayı yapmaları gerektiğini belirterek, “Çünkü Osmancık halkı Osmancık'ın yönetimini bize emanet etti. Bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak bu emaneti en layık şekilde yerine getireceğiz. Bu konuda siz değerli meclis üyelerine güvenim tamdır. Bugün belediye meclisimizin ilk toplantısı, Osmancık için yeni bir dönem ve yeni bir süreç başlıyor. 5 yıl boyunca Osmancık'ın kalkınması için birlikte çalışacağız. Bu sebeple görev yapacağımız süre içerisinde yapacağımız hizmetlerimizin alacağımız kararlarımızın Osmancık'a hayırlı olmasını diliyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Karataş’ın konuşmasının ardından encümen, ihtisas komisyonlarının üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Seçimlerde Meclis 1. Başkan vekilliğine İzzet Karakaş, Meclis 2. Başkan vekilliğine Mete Okutan seçildi.







İHA

Son Güncelleme: 13.04.2014 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.