‘Gemi su alırsa herkes risk alır’

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

10 Mart 2014 Pazartesi 18:52
 ‘Gemi su alırsa herkes risk alır’


Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Belediye Meclis üyesi adayları, AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası yönetimi tam kadro hazır bulundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü muhasebecilerin yaptıkları işin ehemmiyetini bilen insanlar olduklarını söyledi. Muhasebeciliğin esasında vergi dairesinin mükellef adına hazırlıklarını yapan ve devletin ne kadar vergi alacağını hazırlayan ve devlete arz eden bir müessese olduğunu belirten Külcü, “Büyüyen bir ekonomide sizin işleriniz de daha fazla, daha hızlı ve daha doğru olmak zorunda. Sizin yaptığınız çalışmalardan memnuniyet duyuyoruz. Zira üreten bir ekonomi, büyüyen bir ülke, refah seviyesi yükselen bir toplum olarak ortaya çıkacak fotoğrafı önemsiyoruz.  Ülkem adına son on yıllık dönemde yaşanlar ülkenin kaydettiği mesafe, ilerleme çok çok önemli ve milletimiz açısından da mutluluk vesilesidir" dedi.  


‘Biz bir geminin içerisindeki insanlarız’

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, küçük esnaftan büyük fabrikalara kadar Türkiye’nin son 11 yılda aldığı mesafenin herkesi memnun ettiğini, insanlardaki umudun büyümesi ve heyecanın devam etmesinin herkesin ortak emeli olduğunu söyledi. Türkiye’de yaşayan tüm insanların biz bir geminin içerisindeki insanlar gibi olduğunu ifade eden Külcü, “Gemi limana ne kadar salimen ulaşırsa o kadar huzur içerisinde olacağız. Eğer gemi içerisine su almaya başlarsa hiç kimseyi ayırt etmeksizin herkes aynı riski yaşar. Ülkemiz bu hızıyla büyüdüğünde 2023 vizyonuna koyduğu hedefleri yakalayacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.  Büyüyen ve üreten ekonominin en önemli aktörlerinden biri olarak da muhasebeciler de bu sürecin içerisinde olacaklar. Bu vesileyle Muhasebeciler haftasını da kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ise, seçim çalışmaları esnasında şehirde huzurun bozulmaması adına çalışma yaptıklarını söyledi. Köse, "Asıl amacımız huzur kenti şehrimizde huzuru bozmadan bu kampanya dönemini mümkün olduğu kadar sakin bir ortamda geçirmek." diye söyledi.


Yıldırım: ‘Bizimle her zaman işbirliği içerisinde oldunuz’

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım da ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek, Muhasebeciler Odası’nın bundan önce Çorum Belediyesi ile çok güzel birliktelik örneği sergilediğini dile getirerek “Çalışmalarınızı yakından takip ettik. Bu zamana kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı odam adına teşekkür ediyorum. 30 Mart'ta yapılacak olan demokrasinin gereği olan yerel seçimlerde de sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.





Son Güncelleme: 10.03.2014 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.