‘Gençler emanete sahip çıkacak’

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin...

18 Mayıs 2015 Pazartesi 18:00
 ‘Gençler emanete sahip çıkacak’


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, “Türk ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesi olan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku, onur ve gururla kutluyor, Yüce Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.


Çetin, mesajında; Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık ve Cumhuriyet yürüyüşünün başladığı bugünü geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize emanet etmiştir. Bugüne kadar emanete sahip çıkan gençlerimiz, bugün ve gelecekte de aynı bilinç ile bağımsız ve özgür Türkiye emanetine sahip çıkmaya devam edecektir.


Gençlik ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiştirerek, kişilikli ve özgüvenli kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler.


Geleceği kuracak ve yaşatacak olan gençlerimize her zaman önem ve değer veren Atatürk, Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağına inandığı gençlere emanet etmiş, böylelikle de Türk gençliğine güvenini göstermiştir.” ifadelerine yer verdi.




Son Güncelleme: 18.05.2015 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.