Gençlik ve Spor Sorunları Boynukalın'da

Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,Çorum'un temel sorunları ile yakından ilgilenmeye, yetkili mercilere sorunları iletmeye devam ediyor.

11 Şubat 2016 Perşembe 11:18
Gençlik ve Spor Sorunları Boynukalın'da
  

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum'un temel sorunlarını yetkili mercilere iletmeye devam ediyor.

Milletvekili Ceylan ve Kurt, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ve Gençlik Spor Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden'i makamlarında ziyaret ederek, hem karşılıklı sohbet ettiler, hem de Çorum'un bakanlıkla ilgili sorunlarını, taleplerini ilettiler.


Milletvekilleri Ceylan ve Kurt, Çorum merkez ve ilçelerindeki spor tesislerinin eksiklikleri, yeni yatırımlar ile elektrik ve tribün sorunlarını Boynukalın ve Özden'e iletirken, sorunların çözümü noktasında destek istediler.


Boynukalın ve Özden ise sorunların çözümü, taleplerin karşılanması noktasında gereken desteği sağlayacaklarını ifade ettiler.



 

 

Son Güncelleme: 11.02.2016 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.