Genel Merkez aradı

CHP Grup yöneticileri tarafından aranan 15 vekilin yarın düzenlenecek basın toplantısıyla partilerine geri döneceklerini belirtiliyor

09 Mayıs 2018 Çarşamba 23:35
Genel Merkez aradı

24 Haziran'da yapılacak seçime İyi Parti'nin de katılması için Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla istifa ederek bu  partiye geçen ve 'kaygılı' oldukları belirtilen 15 milletvekilinin CHP yönetimi tarafından telefonla arandığı belirtildi.

T24’te yer alan Hülya Karabağlı imzalı habere göre, CHP Grup yöneticileri tarafından aranılan 15 vekile yarın (perşembe) saat 11.00’de Meclis’te olmaları ve saat 12.00’da basın toplantısı düzenleneceği bildirildi.

15 vekilin en kısa sürede İyi Parti’den istifa ederek CHP’ye geri dönmeleri beklenirken, kulislerde bu milletvekillerinin aday gösterilip gösterilmeyecekleri merak konusu.

TBMM'de düzenlenecek toplantıyla CHP'ye dönüşleri açıklanması beklenen Çorum Milletvekili Tufan Köse de bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.