Girmedik kapı, sıkmadık el bırakmıyor

MHP Milletvekili adayı Aras, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumlar ve tarımsal kuruluşları ziyaret etti.

14 Haziran 2018 Perşembe 19:43
Girmedik kapı, sıkmadık el bırakmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına yoğun tempoda devam eden Milletvekili Adayı M. Akif Aras, her gün kilometrelerce yol kat ettiklerini, son günlerde çalışmalarını ağırlıklı olarak merkezde sürdürdüklerini ifade etti.

Aras, seçim turu kapsamında resmi kurumlara ziyarette bulundu. Aras, Orman İşletme Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi, Devlet Su işleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolları Şefliği gibi kurumları ziyaret etti. Hem kurum müdürleri ile hem de personelleri ile görüşen Aras, partisinin seçim beyannamesinde kamu personellerine yönelik yer alan taahhütleri hakkında da bilgileri paylaştı.

Kamuda görev yapan mühendislerin özlük haklarının iyileştirileceğini söyleyen Aras, Kamu çalışanlarının tüm ek ödemelerinin emekli aylığına yansıtılacağını vurguladı.

Yardımcı hizmetler sınıfında çalışanların, genel idari hizmetlere geçirileceğini açıklayan Aras, kadro alamayan taşeron işçilerin, 4/B’li, vekil, sözleşmeli, fahri ve geçici statüde çalışanların kadroya alınacağını da müjdeledi.

Aras’ın anlattığı seçim vaatlerinden memnun kalan kamu çalışanları, Aras’a başarılar dilerken, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

TARIM’DA POTANSİYEL HAREKETE GEÇİRİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, tarımdaki potansiyelin artık harekete geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Aras, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Aras, İl Başkanı Arslan Kaynar ve partililerle birlikte Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği, Sebze ve Meyve Hali, Ticaret Borsası ve Buğday Pazarı, Gıda Toptancılar Sitesi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan ve hem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, hem de Cumhur İttifakında yer alan partilerine destek isteyen Aras, ziyaret ettiği kurum ve işyerinden sorun dinledi.

Partisinin özellikle de tarım politikası hakkında bilgiler veren Aras, tarım sektörün Türkiye ekonomisi için hâlâ stratejik ve vazgeçilmez öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Gerek üretim potansiyeli, gerek sağladığı katma değer ve gerekse tüm istihdamın yaklaşık yüzde 20’sini karşılayan, milyonlarca çalışan sayısı ile ülke ekonomisinin bel kemiği olarak görülen tarım sektörüne ivme kazandırılması gerektiğini vurgulayan Aras, “Muhakkak surette tarımın yükselen bir değer ve vazgeçilmez bir alan olduğunu fark etmek zorundayız. Verimli, geniş, ekilebilir toprağı; dört mevsim iklimi ve çalışkan genç insan potansiyeliyle Türkiye, Dünyada tarım sektöründe hak ettiği yeri alabilecek imkân ve kabiliyete sahiptir. Önemli olan bu potansiyeli harekete geçirebilmektir. Biz bunun mümkün olduğunu görüyoruz. Azmin, inancın ve kararlılığın önünde engel bulunmadığına inanıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 14.06.2018 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.