Gündem İskilip-Çorum Yolu

Milletvekili Ceylan, Vali Kılıç ile birlikte yakın geçmişte yaşanan aksaklıklar nedeniyle sonuç alınamayan ancak yeniden inşasına başlanan 52 kilometrelik İskilip-Çorum Yolu şantiyesinde incelemelerde bulundu.

31 Mayıs 2018 Perşembe 00:37
Gündem İskilip-Çorum Yolu

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Vali Necmeddin Kılıç ile birlikte İskilip Belediyesi’nin iftar programına katılmak üzere ilçeye giderken İskilip-Çorum Karayolu Şantiyesi’ni ziyaret etti. Yakın geçmişte yaşanan aksaklıklar nedeniyle kesintiye uğrayan, ancak yeniden inşasına başlanan yol inşaatını inceleyen Ceylan, yeni dönemde 52 kilometrelik İskilip-Çorum Karayolu’nun tamamlanması için gerekli çalışmanın yapılacağını açıkladı.

Ceylan, iskilip Belediyesi'nin iftarına yol inşaatını üstlenen Dalgıçlar Firması şantiye yetkilileriyle birlikte katılarak, yolun bir an önce hizmete açılması için söz aldı. Firma yetkilileri de bu konuda ellerinden geldiğinden fazla çalışacaklarını ifade etti.

MEYDAN, YOL, RESTORASYON,KAMU BİNALARI VE HASTANE

Öte yandan İskilip Belediyesi’nin iftarına katılan AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu da, 4 Aralık 2017 tarihinde 168 milyon lira maliyetle ihalesi yapılan 52 km Çorum-İskilip Karayolu’nda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bilgisini verdi. Uslu, Dalgıçlar firması çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. ediyoruz.

Uslu, İskilip Kent Meydanı’nda incelemelerde bulunurken, ilçeye Sosyal Güvenlik ve Sosyal Hizmet Merkezleri kazandırıldığını, Arasta ve Konak Düzenlemeleri, Cami/Türbe Onarım ve Restorasyonlarını gerçekleştirdiklerini, Adalet Sarayı ve doğalgaz getirdiklerini, Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin de tamamlandığı mesajını verdi.

Son Güncelleme: 31.05.2018 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-05-31 04:49:26

İskilip Tosya yolu NEDEN GÜNDEME DEĞİL? NEDEN? İLÇE ERİDİ GİTTİ
İskilip eridi gitti. Önemsenmiyormu?
İskilip seçim zamanı gündeme gelmesin lütfen. İskilipde gençler için kapalı spor salonu /salonları yoktur. Tiyatro /sinema salonu Kültür Merkezi yoktur İhtiyaç mı EVET . İhtiyar konağı yok ihtiyacı EVET. Belediye binası yenilenmeli dir. Çarşı trafiği bayramlarda kilitleniyor. Ptt eski kadastro binası yıkılıp altı tümden otopark üstü Meydan geliri spora aktarılacak şekilde örneği Samsun merkezde olan otopark yapılmalıdır. Kale restarasyonu ne alemde kale altında bulunan mağaralar ve çevresendeki evler restoraedilerek iç turizme Kazandırılmalınır. Şehirden geçen Çaylar KASTAMONU benzeri gibi dizayn edilmelidir Altı su kanalı üstü ışıklı bir şekilde otantik bir görüntü sağlanabilir hatta içi kondolarİn gezdirildiği şekilde çalışma yapımaması benzeri KONYA MERAM DA VARDIR.
KAMU YATIRIMLARI SANAYİSİ VS ERİMESİN VERİLEN DEĞERE KARŞILIK BAKALIM NE OLACAK İSKİLİPDEN ÇOK MERAK EDİYORUM TOSYA YOLU MÜJDESİ HALEN YOOOOK YOK

Avatar
Gurbetden 2018-05-31 05:21:55

İnşAllah duble yol olur.
Tosya yolu ne durumda hiç konuşulmalı elmalı da duruyor buradan tünelle 5 oluk tan çıkmalı ne yol olur amma benzer tünel Sinop Boyabat arasında var Sinop Boyabat aracı çok kötü idi şimdi uçak indir o yola İskilip Tosya arası da su şekilde olmalı Topcu bakanları vardı hemşireleri hizmet eşit olmalı Çorumdan bakanım çıkması gerek Tosya yolu yapımı için ? Oy oranı yetmiyormu? Tüm eller TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLUNUN YAPILMASI İÇİN

Avatar
Kenann 2018-05-31 03:44:49

Aklınıza yeni mi geldi. Hele hele iskilipe 16 yılda yapılan yatırımlara bakarmisin. 16 yılda yol yapmadınız, hastaneyi tamamlayamadiniz

Avatar
Vatandaş 2018-05-31 17:39:34

Yakında seçimmi var?

banner165