Gündemi değerlendirdiler

SP İl Divan Toplantısı yapıldı

24 Eylül 2017 Pazar 14:59
Gündemi değerlendirdiler

Saadet Partisi İl Teşkilâtı’nın her ay mutat olarak gerçekleştirdiği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı SP İl Başkanı Faruk Cıdık başkanlığında gerçekleştirildi.

İl teşkilat binasında düzenlenen Divan Toplantısına Genel İdare Kurulu Üyesi 
Ahmet Bölükbaş,İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Orhan, Alaca İlçe Başkanı Mustafa Kütük, İskilip İlçe Başkanı Yavuz Katırcı ile partililer katıldı.

Divan toplantısında genel ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

SP İl Divanı’nda konuşan Faruk Cıdık, yeni göreve atanan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kurumda atacağı adımların hem ülke hem de İslâm dünyasının geleceğini ilgilendirdiğini belirterek, Diyanet’in önemli hizmetlere imza atacağını inandıklarını ifade etti.

Eğitim sisteminde yap-boz anlayışının artık sona ermesi gerektiğini vurgulayan Cıdık, dış politikada ABD’nin ikircikli tavrının ülkeye zarar verdiğini, bu nedenle şahsiyetli bir dış politika izlenmesinin faydalı olacağını kaydetti.

Kuzey Irak referandumunun yanlışlığına dikkat çeken Cıdık,  yaşanan krize karşı diplomatik yolların denenmesinin önemine işaret etti.





















 

Son Güncelleme: 24.09.2017 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.