Gündemi görüştüler

AK Parti Belediye Meclisi Grubu AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında toplanarak meclis gündemini görüştü,.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 14:28
Gündemi görüştüler

Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleştirdiği Ağustos ayı olağan toplantısı öncesinde AK Parti Belediye Meclis Grubu AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında toplanan Belediye Başkanı Zeki Gül ve meclis üyeleri, toplantının basına kapalı bölümünde gündem maddeleri üzerine istişarede bulundular.

Başkan Gül ve Belediye Meclis Üyeleri ile yapılan görüşmede Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da hazır bulundu.

YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

Yerel seçim startını verdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Önümüzdeki süreçte insanların gönlüne hitap edecek, onların gönüllerini kazanacak ve sosyal belediyeciliğin yanında aynı zamanda da gönül belediyeciliğini ön planda tutacağız” dedi.

AK Parti Belediye Meclisi Ağustos ayı grup toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, toplantıda yerel seçimlerde izlenecek yol haritası ve AK Parti’nin hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Karadağ,”Belediyelerin bizde olmadığı yerlerde kimlerle bu iş gider, kimlerle halkın karşısına çıkmalıyız süreci devam etmektedir. Bu süreç hem il teşkilatı hem de genel merkez tarafından yürütülmektedir. Bu anlamda güzel bir çalışma yürütüyoruz. 1 tane il belediyesi 13 tane ilçe belediyesi 2 tane belde belediyesinin tamamını AK Parti olarak kazanmak ve halkımıza belediyeler aracılığıyla en güzel hizmeti sunmak istiyoruz. Tüm belediyelere AK Parti mührünü vuracağız” şeklinde konuştu.

24 Haziran seçimlerinde Çorum halkının her seçimde olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadığını dile getiren İl Başkanı Karadağ, bu süreçte artı ve eksi yönlerinin tespit edildiği raporu genel merkeze sunduklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.08.2018 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.