Hacı Turan da katıldı

AK Parti Ulukavak Mahallesi Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’ın iştirakiyle gerçekleştirildi

11 Ocak 2018 Perşembe 21:58
Hacı Turan da katıldı

AK Parti Ulukavak Mahallesi Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Teşkilat Başkanı Murat Günay, İl Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatcıı, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Arslan Kiril, Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Batman, Ulukavak Mahalle Koordinatörü İdari ve Mali İşler Başkanı Şevket Şakar, Ulukavak Mahalle Başkanı Davut Bardakçı ve üyeler katıldı.

Toplantıda Ulukavak Mahalle Teşkilat mensupları ile çalışmalar değerlendirildi.

Programın açılış konuşmalarını Mahalle Başkanı Davut Bardakçı, mahalle hakkında genel bilgileri ise Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar verdi. Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan'ın konuşmaları ise coşku ve heyecan içinde dinlendi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “Göstermiş oldukları yoğun ilgilerinden dolayı Ulukavak Mahalle Teşkilatımıza, mahallemizin çeşitli kademelerinde görev alan saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendilere; Merkez İlçe Başkanlığı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ulukavak Mahalesi Teşkilatı gibi çalışma azmi ve millete hizmet sevdası olan teşkilat mensuplarımız oldukça başarı gelecektir.” dedi.

Son Güncelleme: 12.01.2018 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165