‘Hain saldırılar cezasız kalmayacak’

Son günlerde yaşanan hain saldırılara dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan...

30 Ekim 2014 Perşembe 23:06
 ‘Hain saldırılar cezasız kalmayacak’


Son günlerde yaşanan hain saldırılara dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, “Bu saldırıları gerçekleştiren şerefsizler cezasız kalmayacak” dedi.

Saldırılarda şehit düşen askerleri rahmetle anan Ahmet Sami Ceylan, bazı grupların çözüm ve kardeşlik sürecini akamete uğratmaya çalıştığını söyledi.

“Bu vatanı üç-beş çapulcuya teslim edecek değiliz” diyen Ceylan, memleketin huzur ve selameti ile anaların ağlamaması için çözüm sürecinin devam edeceğini vurguladı.

Partisinin Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ceylan, Karaman’ın Ermenek ilçesindeki madende mahsur kalan işçilere Allah’tan yardım, ailelerine ise sabır diledi.

‘MİLLET CAN DERDİNDEYKEN BU NEYİN KUTLAMASI?’

Maden kazası nedeniyle Cumhuriyet resepsiyonlarının ve kutlamaların iptal edildiğini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Ceylan, bir sendikanın düzenlediği kutlama yemeğine katılan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas’ı eleştirdi.

“Millet can derdindeyken bu neyin kutlaması?” diye soran Ahmet Sami Ceylan, organizasyonun bir işçi sendikası tarafından düzenlenmesinin de ayrı bir tartışma konusu olduğunu kaydetti.

“18 işçi toprak altındayken eğlenenleri milletin takdirine bırakıyoruz” diyen Ceylan,  “Bu ülkede Cumhuriyet’e sahip çıkacak biri varsa o da AK Partililer’dir. Bizler asla millete rağmen birşey yapmadık. Her zaman samimi olduk. Söylemlerimizle eylemlerimiz örtüştü ve millete verdiğimiz söze hep sadık kaldık.” dedi.

‘HEDEFİMİZ ANAYASAYI DEĞİŞTİRECEK ÇOĞUNLUK’

15 Eylül’de başlayan AK Parti 5. Olağan Kongre sürecinin devam ettiğini belirten Ahmet Sami Ceylan, 27 Aralık 2014 tarihine kadar ilçe kongrelerinin tamamlanacağını kaydetti.

“Kişisel kapris ve çıkarlardan uzak, AK Parti’ye yakışır bir kongre süreci diliyoruz” diyen Ceylan, “Dışarıya farklı bir fotoğraf vermek bize yakışmaz. Birbirimizi kırmaya dökmeye hiç gerek yok. Birlik ve beraberliğimizi zedelemeden bu süreci aşacağız. Çorum’un geçmiş kongrelerde olduğu gibi bu süreçte de örnek bir şehir olacağına inanıyorum” dedi.

2015 Genel Seçimi’nde partilerinin oyunu artırarak tek başına Anayasa değişikliğini sağlayacak bir milletvekili sayısına ulaşmayı hedeflediklerini de açıklayan Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye artık eski Türkiye değil. Güçlü, emin adımlarla hedefe yürüyen bir ülke.

AK Parti 5. Olağan Kongre süreci devam ediyor. Genel Merkezimizin belirleyeceği tarihte il kongremizi yapacağız. 7 Haziran 2015 tarihinde ise genel kongremizi gerçekleştireceğiz.

Türkiye’nin daha sivil ve demokratik bir Anayasa’ya ihtiyacı var. 2015 Genel Seçimleri’nde oyumuzu artırmayı ve tek başına Anayasa’yı değiştirecek sayıda milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz.”






Son Güncelleme: 30.10.2014 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.