Hak davadan dönmemeye yemin ettiler

Çorum Alperen Ocakları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Alperen Ocakları Genel Başkanı...

28 Eylül 2014 Pazar 17:24
 Hak davadan dönmemeye yemin ettiler


Çorum Alperen Ocakları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Alperen Ocakları Genel Başkanı Avukat Serkan Tüzün, Muhsin Yazıcıoğlu’ndan kendilerine miras kalan hak davadan dönmeyeceklerine, Çorumlu Alperenler’le birlikte yemin etti.


Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen istişare toplantısında, Alperen Ocakları’nın hedeflerini Çorumlu Alperenlerle paylaşan Serkan Tüzün, Ocak Genel Merkezi ve Büyük Birlik Partisi arasında yaşananlarla ilgili Çorum Alperen Ocağı üyelerini bilgilendirdi.


Çorum Alperen Ocakları Başkanı Fatih Yücel ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, Fatih Yücel’in açılış konuşması ile başladı.


Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatından kesitlerin sunulduğu sinevizyon sunumunun ardından kürsüyü gelerek Çorumlu Alperenler’e hitabeden Alperen Ocakları Genel Başkanı Avukat Serkan Tüzün, mücadelelerinin koltuk ve menfaat devşirme mücadelesi olmadığını, hak olduğuna inandıkları ve Muhsin Yazıcıoğlu’ndan devraldıkları davaya Hüseyni tavırla sahip çıkmaya kararlı olduklarını bildirdi.





Son Güncelleme: 28.09.2014 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayse eryilmaz 2014-09-29 11:30:21

Yolun acik olsun her zaman desdekcinizim

Avatar
turan gündüz 2014-09-29 20:31:07

yolun açık olsun başkanım yanındayız

banner165