Hakça bir düzen vaadi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları ONKOSAV ve KAN-DER’i ziyaret etti.

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:41
Hakça bir düzen vaadi


Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları ONKOSAV ve KAN-DER’i ziyaret etti.


Ziyarette İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, CHP 3. sıra Milletvekili Adayı Dinçer Solmaz ile parti yöneticileri hazır bulundu. 


KAN-DER Başkanı Hülya Karabıyık ve ONKOSAV Derneği Başkanı Olcay Ünal, dernek faaliyetlerini ve yaşanılan sorunları anlattı.  Karşılıklı yapılan istişare ve görüş alışverişinde bulunuldu ve yaşanılan sıkıntıların çözümleri görüşüldü. Derneklerin içinde bulunduğu sorunlar ele alındı.


Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, yaptığı açıklamada, “Parti olarak İktidar olmamız halinde derneklerimizi işlevli hale getireceğimize söz veriyoruz. Çorum Kadın Kolları olarak tüm kanser hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Bizler Cumhuriyet kadınları olarak her zaman ezilenden yana olacağız. Hakça bir düzen ve yaşanacak bir Türkiye için sahalarda olmaya devam edeceğiz.'' dedi.




Son Güncelleme: 28.05.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.