‘Haksızlıklara dur deme vakti geldi’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Sami Çam, MHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Eryücel ve...

25 Nisan 2015 Cumartesi 11:08
 ‘Haksızlıklara dur deme vakti geldi’


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Sami Çam, MHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Eryücel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi esnafını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.


Esnafla görüşen MHP Milletvekili Adayı Sami Çam, “Kuranı Kerim’in ilk emri ‘oku’dur. Biz okuyup sorgulayan bir millet iken şimdi bakar konuşur bir millet olduk. Televizyonda ne söylenilirse inanır olduk. Bir nesil yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Çocuklarımızın eğitim sistemleri her geçen gün değiştiriliyor. Eğitim gördükleri kitapların içi boşaltılıyor. İktidarın bizi getirdiği son nokta budur” dedi. Ekonominin kötüye gittiğini ve bundan zarar gören en önemli kesimin esnaf olduğunu savunan Çam, “ Esnafın kazanması emeklinin, asgari ücretlinin, çalışan kesimin doğru dürüst maaş almasıyla doğru orantılıdır. İşsizlik hat safhada ve üniversite mezunları işsiz geziyor. Millet bankalardan aldıkları kredilerle geçinmeye çalışıyor. Bankalara mahkûm edilen bir millet haline geldik. Hükümet esnafı, işçiyi açlığa mahkûm ederken mültecilere maaş bağlıyor, sigortadan yararlanmasını sağlıyor. Bizim ülkemiz esnafa destek veremezken işçiye, köylüsüne sahip çıkamazken dışarıdan gelenleri beslemek onlara kendi vatandaşlarımızın sahip olmadığı imkânları sunmak doğru değil. Biz bu adaletsizliği ortadan kaldırmak için bu göreve talip olduk” diye konuştu.


‘ESNAFIN KORUNMASI LAZIM’


Cuma Pazarı’nda pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Sami Çam, sıkılmadık el bırakmayacağını belirterek, “Halkın teveccühü bizden yana. Biz bize güvenenleri yarı yolda bırakmayacağız “ dedi. Türkiye’de tarım yapan köylünün zor durumda bırakıldığını bunun esnafa ve halka yansıdığını belirten MHP Milletvekili Adayı Sami Çam, Esnafın durumu gerçekten çok kötü. Bu durum Türkiye'nin her yerinde böyle devam ediyor. En önemli şikâyet esnafın artık marketlerle rekabet edemez hale gelmesi. Üreticinin, esnafın korunması lazım. Bu insanların ekmek parasını kazanırken vatandaşın da ucuz mal almasının desteklenmesi gerekiyor. Biz halkın içinden insanlarız ve halkımız için varız. Halkın cebindeki paraları vergi yükleyerek alanlardan değiliz. Artık haksızlıklara ve adaletsizliklere dur demenin vakti geldi. Biz vatandaşın güveniyle ve onların desteğiyle Türkiye’yi de Çorum’u da hak ettiği yere getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız. Köylümüze, üreticimize, garibanımıza sahip çıkacağız” dedi.


MHP’den yapılan açıklamada, MHP Milletvekili Adayı Sami Çam’a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, hızlı tren sözünün yerine gelmemesinden dolayı vekillere tepkili olduklarını dile getirdikleri ifade edildi.



Son Güncelleme: 25.04.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.