Halk-Lis kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi Lise Komisyonu Halkçı Liseliler (Halk-Lis) Yönetim Kurulu...

09 Nisan 2015 Perşembe 08:07
Halk-Lis kınadı


Cumhuriyet Halk Partisi Lise Komisyonu Halkçı Liseliler (Halk-Lis) Yönetim Kurulu, Yalova'da hayatını kaybeden Halil Serkan Öz’le ilgili basın açıklaması yaptı.


Açıklamada şunlar kaydedildi; “Bizler bu ülkenin, bu toprakların mirasçısı ve aynı zamanda bu ülkenin geleceği olarak ülkemizdeki haksızlıklara başkaldırmak zorundayız. Öncelikle bu konu sadece siyasi bir konu değil bir insanlık fiyaskosudur. Yalova'da halk ile devlet arasındaki kişiyi simgeleyen vali, Halil öğretmenimizin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bugün Halil öğretmeni herkesin ortasında aşağılayanlar, bugün iç güvenlik yasası ile masum halka zulm edenler, bugün özgürlüklerimizi, haklarımızı elimizden almaya çalışanlar; yarın nefes almamıza karışacak, yarın sokakta yürümemize karışacak hatta ve hatta evimizin içine karışacaklar. Bunlara dur demek gerekiyor  ve  bu ülkenin geleceği olarak bizlere düşüyor bu görev. Bizler Yalova valisinin  istifa etmesini yada görevden alınmasını istiyoruzki yarın aynı şeyleri yapmaya kimse cesaret edemesin. Yalova'da Halil öğretmenimizin gururunu kırıp hayatını kaybetmesine yol açanlara karşı tepkimizi gösteriyor ve Vali’yi kınıyoruz.


Son olarak ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenler ile ilgili bir sözünü söylemek istiyoruz; “Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en özverili ve saygı değer unsurlarıdır”




Son Güncelleme: 09.04.2015 08:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165