‘Haşhaşilerden hesap sorulacak’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Serhat Pak, Anayasa, yatırım, istihdam ve...

28 Mart 2015 Cumartesi 16:33
 ‘Haşhaşilerden hesap sorulacak’


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Serhat Pak, Anayasa, yatırım, istihdam ve paralel yapı hususunda değerlendirmelerde bulundu.


ÇOK İDDİALI SÖZLER


Çorum’un göç veren değil göç alan bir şehir olacağını savunan Pak, işsizliğin ilimizde sorun olmaktan çıkacağını, her alanda istihdam alanları oluşturulacağını ifade etti. Son yıllarda Çorum sanayinin büyümesine dikkat çeken Serhat Pak, bu büyümeyi her alana yayacaklarını belirtti. Pak, Çorum’un sahibi bulunduğu potansiyelleri verimli kullandığında Anadolu coğrafyasının önde ve öncü ili olacağını bu yönde özellikle makine sanayi ile çıkmış olduğu uluslararası arenaya diğer alanlarda da çıkabileceğini vurguladı.


‘FONLAR ÇORUM’A AKACAK’


Özellikle ilimizin Avrupa Birliği ve dış kaynaklı fonları ile KOSGEB’den Kalkınma Bakanlığına Kalkınma Bakanlığından Hazinesine kadar tüm fonların kullanımında Çorum’un merkez haline getirilmesinin önemine değinen AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Serhat Pak, bu fonların takipçisi olacağını ve bu sayede ilimize ciddi bir sermaye girişi sağlanabileceğini söyledi.


ÇORUM’DA PARALEL MÜCADELE


Paralel yapının ülkemizde olduğu gibi ilimizde de ciddi bir oluşum içinde olduğunu dile getiren Serhat Pak, paralel yapının içinde art niyet barındırmayan tabakasını kazanmaya çalışacaklarını, ancak ülkeye, millete, hükümete ve Cumhurbaşkanına ihanet eden paralelciler ile bu güne kadar sadece kalbi ile dili ile verdiği mücadeleyi vekil olması halinde eli ile kalemi ile kullanacağı oyu ile de vereceğini söyledi.


HAŞHAŞİLERDEN HESAP SORULACAK


Halkın paralel yapının ihanetleri konusunda bilgilendirilmesinin önemine değinen Serhat Pak, “Çocuklarımızın gece gündüz çalıştığı başarı için uykusuz kaldığı bir süreçte bazı paralel uzantıların ağbilerinin ablalarının rüyasında gelen sorular sayesinde tam puan ile sınav kazanmasına ve çocuklarımızın, kardeşlerimizin emeklerini çalmalarına izin verilmeyecek” dedi. Pak, sınav yolsuzluklarının bir daha yaşanmayacağını, geçmişte bunu yapan ve Allah korkusu olmayan haşhaşilerden hesap sorulacağını söyledi.


O SLOGANI TEKRARLADI


Serhat Pak, Çorum’da yaşayan Çorumlular ile Ankara’da yaşayan yaklaşık bir milyon Çorumlu arasında köprü vazifesi yapacağını, Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz söyleminin deyim değil gerçek olması için mücadele edeceğini, Devletin bütün kurumlarında yer alan hemşerilerimizle birlikte Çorum ilimizi layık olduğu öncelikle bölgesel daha sonrada ülkesel bir güç merkezi haline getireceğini belirtti.



Son Güncelleme: 28.03.2015 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2015-03-29 12:44:22

selam söyle kardeş kim tutar seniii

banner165